کمک...؟دیشب شوهرم منو کتک زد
سلام دیشب شوهرم منو کتک زد بچه ها با دست با مشت با دمپایی میگه رو اعصابم نرو تا منم این طوری نباشم تازه اینا کتک نیست کتک وقتی میزنن که طرف خونی بشه دیشب زمانی که از سر کار اومد خونه باباش اینا رفته و بعد استراحتشو اونجا انجام داد بعد 3.4ساعت اومد خونه و هر وقت میره اونجا ب شدت پر شده بر میگرده و دم ودقیقه به من میگه پاشو برو خونه باباتمن ریخته بودم به هم گفتم دوباره رفتی اونجا؟پر برگشتی میگه من باید هر روز برم سر بزنم تو داری منو میبری از خانوادم میگم این طوری نیست برو ولی سست عنصر نباشحرفا روت تاثیر نذارن اونا میگن بدون زنت بیا ما ازش خوشمون نمیاد نمیدونم چرا فقط دارم احترام میذارم بهشون.هروقت میره مامانش میگه این چ زنیه ؟بی ادبه؟زشته.صورتش جوش داره .ما اینو نمیخواستیم ما خیلی بالا تریم با اینکه ازدواج ما سنتیه سنتی بود مامانش تو مسجد منو دیدو شماره گرفتو.......من22سالمه و همسرم32اون حتی بهش اجازه نداد روزی که اومدن مهریه بندازن بیاد یعنی شوهرم برای انداختن مهریه حضور نداشت میگه رسم نداریم پسر باشه ولی بعدا فهمیدم الکی گفته اجازه نداشته بیاد خانواده سر شناسیم دوتامون منم به اسم و رسمشون رفتم شوهرم تک پسره 3تا خواهر داره و یه مادر پر سیاست من که سنی ندارم با این سیاستای زیاد مادر همسرم چه کار کنم ؟؟؟کمک میخوام