آیا اشتباه بزرگ دختر را به خانواده اش بگویم؟؟؟
سلام به همه دوستان.يکي از دختراي اقوام ما من خبر دارم با يه پسري دوست شده و بهم علاقه مندن بدون اطلاع خانواده ها.چون اين پسره مادرشو براي اجازه گرفتن براي خواستگاري دختره پيش مادره دختره فرستاده بود ولي مادر دختره اصلا حتي اجازه خواستگاري آمدن هم نداده بود چون فکر کنم فرهنگ خانواده هاشون بهم نميخوره.چون خانواده دختره مذهبين ولي پسره نه.پسره هم آدم نرمالي نيست به نظرم.حالا اين دختره يکي از فاميلاشون خواستگاريش اومده خانواده دختره جواب مثبت داده ولي دختره خبر دارم قبلا به خوده اين پسره فاميلشون جواب مثبت داده ولي بعدا پشيمون شده(فقط بين خودشون بوده)جواب منفي داده.ولي خانواده دختره به اون خانواده فاميلشون قول دادند که دخترشونو راضي کنند که جواب مثبت بده و خانواده فاميلشون الآن اون دختره رو عروسشون حساب ميکنند.ولي اين دختره با اون پسره که خانوادش جواب منفي دادند نزاشتند بيان خواستگاري رابطه داره و بين خودشون قرار مدار گذاشتند.فقط من ازين موضوع خبر دارم.الآن هم تصميم گرفتم فردا به پدر دختره همه چيزو بگم.به نظرتون کاره درستي ميکنم.لطفا راهنماييم کنيد.هر سوالي داشتيد حتما بپرسيد.راستي سن دختره 17 سالشه کلاس دوم دبيرستانه.سن پسره فاميلشون 20 سالشه دانشجويه رشته حقوق يکي از دانشگاه هاي سراسري (دانشگاه بوعلي سينا همدانه) اون پسره که پنهاني رابطه دارند دانشجويه مهندسي برقه دانشگاه غيرانتفاعي سنش هم 21 احتمالا يا بيشتر هستش.هر سوالي داشتيد بپرسيد بگم تا بهتر راهنمايي کنيد.با تشکر پيشاپيش.