انتخاب از روی عقل یا دل خواهشن کمک کنید
سلام
دوستان من مهندس کامپیوترم 29 سالمه و از طریق خواهرم یکی دوستاش 1 خانوم که از نزدیکانشون رو برا ازدواج معرفی کرده که خانواده خوب و سالم وبی حاشیه ای هستن این خانوم 27 سالشه شاغل تو 1 اداره دولتی هستش و لیسانس داره
با ایشون ملاقات کردم و صحبتای کلی رو کردیم از خواستها نیازها و توقعات و .... دو طرف تا حدود 80-70 درصد بهم نزدیکیم اعتقادی و طرز فکر در مورد زندگی ...
ایشون خانوم منطقی و فهمیده ای هستن و خانوادشون هم مورد تاییدن
منتها اینکه من حقیقتش رو چهره حساسم و برام مهمه و ایشون از نظر چهره بدلم نه نشست منتها طرز فکر و خط فکر و اعتقادات و خانوادشون خوبه و از نظر فکری و طرز فکری بهم نزدیکیم و من از طرز فکرشون خوشم اومد
البته اختلافی نظیر اینکه من درون گرا هستم و ایشون برون گرا هستش ولی در ظاحر البته اروم بودن و متین
منتها مثلا اختلافای که من حس کردم مثال میزنم مثلا ایشون میگفت دوست داره براساس شرایط با خانواده یا دسته جمعی برن تفریح و مسافرت و... کلا بر اساس شرایط که هست برن مسافرت یا با همسر یا با خانودشون + همسر
ولی من در کل ترجیح میدم با همسرم تنها برم و اهل دسته جمعی نیستم و دوست ندارم در کل
یا مثلا ایشون میگفت الان با دخترخالهاشون مهمونی یا مسافرت اینا تا الان میرن و بیشتر با اونا بهشون تا حالا خوش گذشته و با اونا جورن
حالا در کل من از نظر قیافه ارضام نمیکنه ولی اخلاق و خانواده و طرز فکر رو دوست دارم و با ارزشه واقعا
از 1 طرف میگم قیافه بعد 6 ماه یا 1 سال عادی میشه و ارزش های اخلاقی و منش و خط فکرش زندگی رو شیرین میکنه و تاثیر مثبت میزاره
از 1 طرفن میگم قیافش هم مشکل دارم تا حدودی.
حالا بنظرتون این اختلافی برون گرا و درون گرایی و رفت و آمد ومسافرت ... که گفتم چقد میتونه تاثیر مثبت و منفی داره و چقد مهمه؟
ولی در کل از نظر طرز فکر و برنامه زندگی و اعتقادات نزدیکیم بهم
چیزی که بزهنم رسیده 1 قرار دیگه با ایشون بزارم 2 باره صحبت کنم
بین عقل و دلم موندم!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید ، خواهشن سریع جواب بدید ارژانسیه
- - - Updated - - -
دوستان همدردی کمک کنید لطفا