RE: لطفا" راهنماييم كنيد.
شکبیایی؛
که زمان هر چیزی را حل می کند.
راستی راستی پسره داره دون می پاشه و دوستتم که بدبختانه وابسته اش شده؛پس هواشو داشته باش،چون می اندیشم که پسره داره کاری می کند که دوستت(شاید حودت!!!) کاملا و وجودا وابسته و سرسپرده اش بشود؛
مواظب باشد،خیلی،زیرا خیلی از پسرها جهت فقط تمتع جنسی این کارها را می کنند و از احساسات دختران جوان کما سوئاستفاده را می برند.
شایدم پسره همین جوری یا به دلیل یافتن دوست دختری دیگر او را طرد کرده است؛؛؛
سلام maryam2007
ورود شما را به تالار گفتمان همدردی خیر مقدم می گویم و از اینکه در مورد دوستت با دلسوزی احساس مسئولیت می کنید کمال قدردانی را دارم.
کلید حل اکثر مشکلات اگاهی هست. اولین کار شما اینست که مستقیما خودتون یا با معرفی او به مشاور یا سایت های راهنمایی و مشاوره ، اگاهی او را از کیفیت چنین ارتباطهایی و شرایطی که ممکن است خواسته و یا ناخواسته بوجود آورد، بالا ببرید.
<a href="http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=126" target="_blank">مقالات بخش مشاوره ازدواج در سایت همدردی</a> را به دوستتون معرفی کنید.
وابستگی هم دشمن عشق است و هم دشمن یک زندگی آرام. بهتر اینست که دوستتون به او بگوید :
« من مخالفم با اینکه یه مدتی با هم تماس نداشته باشیم. من صرفا با این موافقم که هیچ تماسی هیچ وقت نداشته باشیم، مگر اینکه برای این ارتباط خود هدفی مثل ازدواج در نظر بگیریم که باز هم تماس های این چنینی دردسرش از سودش بیشتر است، بهتر هست به صورت رسمی باشد، و خانواده ها هم از آن با خبر باشند ، تا زمینه شناخت بیشتر فراهم شود»
آقاي سنگ تراشان سلام.
از اينكه راهنمايي كرديد متشكرم. ولي هدف پسره هم فقط ازدواج است. البته اگه اين دو نفر به تفاهم برسند. يعني نسبت به هم شناخت كافي پيدا كنند. دوستم با پسر حرفاشو زد. يعني گفت من فقط به خاطر اينكه نسبت به هم شناخت پيدا كنيم با هم دوست هستيم و هدفمون هم فقط ازدواج هست نه چيز ديگه اي. پسره هم اينو قبول داره. ولي فقط ميخاد يه چند وقت با هم هيچ ارتباطي نداشته باشند و فقط خود پسره هر چند وقت يك بار تماس داشته باشه. اين مسئله براي دوستم عجيبه. براي همين از شما راهنمايي ميخام كه بتونم به دوستم كمك كنم. اگه بيشتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
سلام مریم 2007
لطفا پاسخ قبلی مرا با دقت بیشتری مطالعه فرمائید
به نام خداوند جان و خرد
سلام جناب مریم
بهتره ایشون رو تحت فشار بذارید، که اگر قصدش ازدواجه از طریق خانواده اقدام کنن،د اگر واقاً این نظر داشته باشند که دست به کار می شند وگرنه باید در قصد و غرضشون شک کرد یا قصد سو استفاده رو داره و یا در پی بدست آوردن فرد دیگری خواهان فراموشی شماست.
در پناه ایزد یکتا
RE: دوست پسرش چی تو فکرشه؟!
سلام
خوب دوست پسر رفیقتون رو می شناسید
به هر حال به نظر من باید صبر کنید و اگه باشما تماس برقرار کرد با احتیاط بیشتری برخورد کنید