-
+خواهش میکنم کمک کنید
من با یک دختری دوست شده ام واو را خیلی دوست دارم وبه ان خیلی وابسته ام و میدانم که او هم من را خیلی دوست دارد میدانم فکر ازدواج با من را دارد ولی من نمی توانم با او ازدواج کنم چون موقعیت خوبی اصلا ندارم و نمی خواهم اصلا دل او را بشکنم و او را ناراحت کنم
به من کمک کنید که چیکار کنم؟
-
RE: خواهش میکنم کمک کنید
سلام. انتخاب بخش اصلي از زندگي يك انسان را تشكيل مي دهد. ما براي رسيدن به اهداف بلند مدتي كه در پيش داريم راههاي زياد و و قت مناسبي احتياج داريم .ولي مقصد و مشخص بودن آن و اعلام مقصد به عنوان هدف به خودمان و بقيه مي تواند يكي از راههايي باشد كه رسيدن ما را به اهدافمان روانتر و ممكنتر بنمايد. وقتي هدفي را كه در نظر گرفته باشيم درست باشد(اگر براي تحقق روياهاي خود دست به اقدام بزنيم )همه دنيا دست به دست هم ميدهد تا ما به هدفمان برسيم!:73:
گاهي ما با ناديده گرفتن خودمان و اهداف درستي كه در نظر گرفت ايم در واقع با تصور و احساس ناباوري براي رسيدن( به هدفي كه اگر از راه درست و صحيحش وارد شويم ممكن است به طرز غير قابل تصوري رسيدن به هدف ديگر آنقدرها هم غير قابل وصول نباشد)ودر واقع با ضعف و ترديدي كه در انتخاب راه و حركت به جلو از خودمان نشان مي دهيم موجب دلشكستي ديگران و ركود و افسردگي خومان ميشويم.:47:
بيشتر اوقات با توكل و يه يا علي جانانه همه راهها پيدا مي شود و آنوقت اين مائيم كه مسووليت داريم دست به زانو بلند شويم و به سمت هدف برويم/موفق و سرافراز باشيد!::305: