پیامک های بیمحتوای همسرم از سوی خواهرش
سلام .من و همسرم هم سن هستیم 26 سالمونه.
همسرم بسیار آدم حساس و مهربونیه.منتها احساس میکنم گاهی اوقات از این مهربونیش بقیه سوء استفاده میکنن.همسر من خواهری داره که یکبار طلاق گرفته دقیقا بعد از 4 ماه از عقدمون خواهرش طلاق گرفت.همسری سعی میکرد بهش محبت کنه تا ناراحت نباشه که کم کم دیدم خواهر همسری یک سری پیامک های نامرتبط به همسرم میده که ساده ترین پیامک هاش اینهاست.
در ضمن همسرم میگفت خواهرایه من هیچ کدوم بلد نیستن زندگی کنن زیاد بهشون نزدیک نشو ! چون بد دهنن و حتی دست به زن دارند شوهرانشونو میزنند چرا که شوهرانشون معتاد هستند.
همسر من مهندس کامپیوتره و در شرکت نفت کار میکنه.کلا از نظر طرز فکر و برخورد و ... با خانوادش بسیار متفاوت و بروزتر هست.
البته در یک سالی که عقد بودیم هرگز ندیدم چنین پیامک هائی از طرف خواهرش ارسال بشه !
ولی بعد از مراسم عروسی پیامک ها شروع شد :
فاصله نمیتونه ما رو از هم جدا کنه !
نو تنها عشق منی !جای تو همیشه در قلب منه !
یا صبح زود داداش کوچولوم خوب خوابیدی دیشب ؟خوبی ؟و ...
در آخر هر هفته یه سری پیامک های خاص مخصوا روزهای 5 شنبه !
میبوسمت عزیزم - سفارشی دوستت دارم و نامرتبط ترین موارد( س . ک . س . ی ) به صورت جک و ...
خواهرشوهرم بعد از 6 ماه از عروسی ما ازدواج کرد .
ولی بعد از گذشتن 3 ماه از زندگی مجددش دوباره شروع کرده به فرستادن این پیامک ها !!!
- حالا سوال من اینه که چه باید کرد؟ با همسری صحبت کردم اینا چیه تویه گوشیت میگه بهش گفتم نده ولی میگه دوستت دارم بهت میدم !!!
اینو هم اضافه کنم خواهر همسرم جلویه شوهر جدیدش اصلا جرات دست داذن به همسر منو نداره !!! و تا حائی که میدونم مجددا با همسر جدیدش بحث دارند و حدودا 1 سال که از زندگی جدیدش میگذره !!!