-
زندگیی که داره میپاشه
سلام.توروخدا کمک کنید.
خواهر من با وجود مخالفتهای خانواده،با آقایی ۵ماهه عقد کردن.
تو این مدت هرزگاهی میدیدم که اینا بحث بدی میکنن،اما خوب میگفتیم
برای اوایل طبیعیه دخالتی نمیکردیم.
اما دیروز شوهر خاهرم به من پیام داد که دیگه خاهرتو نمیخام و میخام تکلیفشو روشن کنم.
خلاصه با کلی خاهش منو همسرم و خاهرم و شوهرش رفتیم بیرون برای حرف زدن.
و فهمیدیم که خاهرم چندین باری نشانه های ارتباط پیامکی شوهرش با دخترایی رو
تو گوشیش متوجه شده ناخاسته.البته برای هر کدوم از ماجراهایی که باعث
شک خاهرم شده بود،شوهرش دلایلی می اورد که تقریبا میشد قانع شد که طرف دختر نبوده.
حالا به این دلایل که:
۱.شوهرش در دوران مجردی شیطنت هایی اینچنینی داشته.
۲.یکدفه به بهانه های مسخره و بی دلیل میره بیرون
۳.و شک من که مگه ممکنه هر ۷تا موردی که خاهرم ازش دیده،سوتفاهم باشه؟
میخام بدونم شما چطور راهنمایی میکنید؟بنظر شما چه راهی هست که ما مطمئن شیم این آقا اهل خیانت های اینچنینی هست
یا نه؟
-
واااااقعا ممنون از،همدردی و راهنماییتون.
مثل اینکه اینجا انحصاریه!!!!
-
سلام عزيزم
واقعا نميدونيم بهتچي بگيم؟
آخه چطو ميشه مطمئن شد .مطمئن ترين و بهترين راهش پرينت مكالماتشه كه اونم شدني نيست. بهتره كه يه مدت كنترلش كنيو و بهش يه فرصت ديگهبدين.
اگه درست بود كه ديگه انتخاب با خودتونه.بهتره كه خواهرتون ارتباط عاطفيشو با شوهرش بيشتر كنه.
تنها چاره صبره.
البته ازش سوال كنيد و بپرسيد اين7 مورد چطوربوده و اينكه چرااتفاق افتاده؟ولي اصرار نكنيد كه تو خيانتكاري
- - - Updated - - -
سلام عزيزم
آخه چطو ميشه مطمئن شد .مطمئن ترين و بهترين راهش پرينت مكالماتشه كه اونم شدني نيست. بهتره كه يه مدت كنترلش كنيو و بهش يه فرصت ديگهبدين.
اگه درست بود كه ديگه انتخاب با خودتونه.بهتره كه خواهرتون ارتباط عاطفيشو با شوهرش بيشتر كنه.
تنها چاره صبره.
البته ازش سوال كنيد و بپرسيد اين7 مورد چطوربوده و اينكه چرااتفاق افتاده؟ولي اصرار نكنيد كه تو خيانتكاري
- - - Updated - - -
سلام عزيزم
تنها چاره صبره.
-
از راهنمایی های همتون متشکرم.
تصمیم گرفتم برای همیشه این سایتو ترک کنم.
چند روزه مدام سر میزنم و منتظر راهنمایی هستم که زندگی خاهرم نپاشه اما.....
-
سلام دوستم
خب یه کم باید صبر کنی و بیشتر به پستت سر بزنی
گاهی وقتها این طوری میشه دیگه...اما تو باید به راه خودت ادامه بدی و این که بری تاپیک های مشابه رو بخونی تا کم کم متوجه شی باید چی کار کنی
این که یهو بخوای بری از این سایت مشکلی رو حل نمیکنه
-
خواهرت چند سالشه ؟ شوهرش چند سالشه ؟ ایا قبل ازدواج با هم دوست بودند؟ چه مدت قبل از عقد هم رو میشناختند؟ ایا خواهرتون ادم بد دل یا شکاکه؟ ایا تا به حال به خواهرتون خیانت شده (در روابط قبلی)؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امیرحسین
میشه کمک کنی
به کی؟ در چه موردی؟
-
سلام باران ى مدت حواستون بهش باشه و ب خواهرت بگو زياد بهش گير نده. اگه واقعا خيانتى باشه خودش خواه ناخواه دم به تله ميده. ولى سعى کن حواس تو خصوصا بيشتر جمع باشه چون خواهرت فعلا اوضاع روحى خوبى نداره .... من تو تاپيکمم گفتم بخدا هنوز ى هفته نشده بود نامزد کرده بودم تو گوشيش عکس دختر ديدم. درسته باهاش قهر کردم اما بددلى نکردم چون اينجورى فقط من اذيت ميشدم و زياد کشش ندادم بهش اصلا هم گير ندادم فقط پرسيدم کيه . ميتونستم همه چيو بهم بزنم اما نزدم دلیل قانع کننده اى هم نداشت. اما من گفتم شايد واسه گذشته ش بوده گذاشتمش به حال خودش. به اينارو گفتم شايد ى کم کمکت کنه. بنظر من بگو فعلا بهش گير نده
-
سلام باران جان
با اين كه اطلاعات كه نميشه با اطمينان حرفى زد. شما ميتونيد امتحانش كنيد يا زير نظر بگيريدش. اگه هم خطايى انجام داده باشه، الان ديگه به خاطر برخوردها محتاط تر عمل ميكنه.