-
كدوم راه بهتره ؟؟
من دوساله با اقايي أشنام براي خواستكاري اقدام كرد خونه وماشين داريم كار هم ميكنه البته مغازه داره وخودش تو مغازه واينميسته واز اون درامد داره فوق ليسانسشو تموم كرده منم مهر بايد برم برا فوق ليسانس ايشالله يه جاي عالي قبولم با توجه به رتبه ام بايد بره سربازي خانوادم راضين اما ميكن عقد نباشين دوسال دوسال يا نشون كرده باشين وانكشتر بيارن وبعد بياد برا عقد يا بدون نشون بكيم برو دوسال ديكه بيا اما من نظرم با عقده كدوم با شرايط ما بهتره؟؟؟ نامزدي يا اينكه بكيم برو بعدن بيا يا عقد ؟؟؟به نظر خدم به ضرره جون دوسش دارم وباهاش حرف ميزنم بيرون ميرم خطر عقد برا من كمتر نيست ؟؟؟
-
سلام
به نظر من چون شرايطش معلومه كار داره خونه و ماشين هم كه داره عقد كنين
چرا نامزد؟
شما كه اون آقارو دوست دارين پس ديگه ترديدى نميمونه چى از اين بهتر كه اومده خواستگارى و اونم شمارو دوست داره تازه وقتى متأهل باشه سربازيش هم تو شهر خودش ميوفته و از هم دور نيستيد.
موفق باشى
-
منم همين وميكم اما خانوادم مخالفن من ميكم اكر نامزدي بهم بخوره ضررش ومن ميكنم جون خيلي تعهدي نيست اما عقد تعهد داره وسر يه دعواي الكي از هم جدا نميشيم من معتقدم نامزدي براي دختر بده يا اينكه اصلا بكيم برو دوسال ديكه بيا هم بده جون من همه موقعيتهام از دست ميره وشايد بهش نرسم نظرم درسته ؟؟؟
-
اين كه بهش بگيد برو تا دو سال ديگه واقعاً صورت جالبى نداره چون طرف فكر ميكنه تو آب نمك گذاشتينش و ممكن پشيمون بشه از تصميمش
با خانوادت صحبت كن بگو تصميمتو گرفتى و ميخواى ازدواجتون رسمى باشه بگو كه ميترسى از دست بديش
-
باتوجه به اینکه دوسال باهم آشناییت اگه ازهرنظرمناسب دیدیش.خدمت نمیتونه مانع عقد بشه.تازه بعدعقد بعدازدوماه آموزشی باتوجه به نوع نیرو میفرستنش شهریا استان خودش.اما احتمالن خانوادت میخان محکش بزنن آیامیتونه خدمت انجام بده یانه که باتوجه به مدرک تحصیلیش خدمتش راحت خواهدبود.باتوجه به حرفات نظرمنم اینه عقد کنید بهتره.
-
خدا رو شکر که این قدر محبت بهش داری که این طور تصمیم می گیری ، ان شاالله خوشبخت باشی
عزیزم، به نظرم با خانواده ات صحبت کن و بگو اجازه بدن لااقل بعد از دوره ی آموزشی سربازی اون آقا شما رو به عقد هم در بیارن
نامزدی در حد یکی دو ماه خوبه اما نه این قدر ، ضمن این که شما قبلا با هم آشنایی داشتید ...