RE: من ! بي معرفت ! ناسپاس
یکبار کاری که او خواسته رو انجام بده بذار تا حال بد تو رو ببینه اگه اینجوری که می گی تو رو به خودش ترجیح می ده دیگه از این حرفها نمی زنه و چنین توقعی هم ازت نخواهد داشت
در پناه حق
خانم عزیز......اصلا لازم نیست کسی رو متهم کنید...نه خودتون نه همسرتون رو....پس به فکرراه حل باشید....اگرهنوز درقهر بسر میبرید....بهتره نازشون روبخرید.....کاری کنید تا باهم دوباره آشتی کنید.....حالا من دیگه زیاد ازرابطتون خبرندارم ودیگه این بستگی به زندگی شخصی خودتون داره...که ببینید چطوری میشه نرمش کرد.....وحداقل کاری که میتونید بکنید اینه که اشتباه خودتون روبپذیرید وازشون معذرت خواهی کنید...وبراشون بگید که گرما اذیتتون میکنه......بهشون بگید که تونمیخوای من مریض بشم که؟؟؟؟توکه فعلا حالت بده....منم اگرحالم بدبشه...مریض بشم...کی میخواد بهت برسه تاحالت زودترخوب شه؟؟(خب دیگه همین ها به ذهنم رسید..امیدوارم کمکتون بکنه)
اسمائ جان نگران نباش همسرت احتمالا یه ذره ناراحت بوده که همچین حرفی زده.بعدا که آروم شد براش توضیح بده که علت چی بوده!خوب گاهی آدمها این شکلی می خوان مطمئن بشن طرفشون هنوز دوستشون داره و براشون اهمیت قائله!
می بخشید ها!!درسته که این جریان گذشته،ولی آیا ایشان نمی توانست در هال یا مهمانخانه یا اگر اتاق دیگری دارید،در آنجا بخوابد؟اگر کولر گازی دارید که خوب بادش و سرمایش به او نمی رسید و اگر چیلر و فن کویل دارید که می توانستید فن کویل یا دریچه ورودی هوای خنک را ببندید و والسلام . . .
چه اجباری بود که در آن شب حتماً کنار هم بخوابید؟!!
به نظر من هم یا اون شبو جدا میخوابیدید یا شما یکخورده تحمل میکردید اون که حالتو میدید خودش سیستمتونو روشن میکرد.حالام اتفاق خاصی نیافتاده یکخورده زحمت منت کشی داری که اونم اگه ادعا میکنی خودخواه یا مغرور نیستی کار آسونیه عزیزم
سلام
من تقریبا 20 سالمه وسه سال هست که نامزد دارم راستش از وقتی نامزد کردم تمام زندگیم بهم ریخت طی این سه سال چند بار خودکشی کردم ولی متاسفانه نمردم چندبار هم به روانپزشک مراجعه کردم اما فایده ای نداشت از زندگی کردن در این دنیا بدم میاد بطوری که خودمو توی اتاقم حبس کردم تورخدا یکی به دادم برسه اینجا دارم جون میدم البته من نامزدمو دوست دارم شاید الان که زنده هستم باید مدیون اون باشم
سلام 1371 عزیز، به این سایت خوش اومدی
بهتر بود مشکلت رو جداگانه مطرح می کردی تا نتیجه بهتری می گرفتی..
میشه بیشتر از خودت و نامزدت بگی؟ از مشکلاتی که داری و انقدر باعث آزارت می شن، از کارهایی که می کنی، از وضعیت نامزدت و رابطتون، ... خلاصه هر چیزی که به ذهنت می رسه.
منتظریم ...:72:
نقطه سر خط جون سلام
آره حل شد .دعواهاي من و شوهرم طولاني نمي شه خدا را شكر زود بي خيال دعوا مي شيم .شوهر من اخلاقهاي عجيبي دارد كه گاهي توي برخورد با او سردرگم مي شم .