کنجکاوی بیش از اندازه دخترم
با سلام خدمت مدیر محترم و دوستان عزیز
من دختری 7 ساله دارم که کنجکاو در مسائل بزرگترها و دیگران می باشه سعی می کنه در هر موضوعی نظر بده و در بحث بزرگترها دخالت کنه
گاهی وقتها حالت خبرچینی هم داره و مسائل دیگران رو برای پدرش بازگو می کنه و حتی گاهی وقتها هم مسائلی رو که می دونه باعث عصبانیت و ناراحتی پدرش می شه
بارها شده که با حالت التماس ازش درخواست کردم چنین کاری نکنه ولی می گه اگه این کار رو نکنه فکر می کنه به پدرش بدی کرده و گاهی وقتها با بیان کردن بعضی حرفها باعث کدورت بین من و پدرش شده
نمی دونم باید چکار کنم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
البته نکته تعجب بر انگیزی هم هست که اون از تنها بودن با پدرش هراس داره و مدام سعی می کنه همراه من باشه با اینکه رابطه ی خوبی با هم دارن.
RE: کنجکاوی بیش از اندازه دخترم
با سلام به خواهر خوبم
این حالت کنجکاوی در تمام بچه ها وجود دارد و چیزی طبیعی است شما سعی کنید که او را در بحثهای بزرگترها شرکت ندهید سر او را گرم کنید با اسباب بازی و .... شما از همسرتان کمک بگیرید که با دخترتان صحبت کند یه سوال؟ ایا پدرش اورا کتک یا دعا میکند که دوست داره بیشتر با شما باشه؟
RE: کنجکاوی بیش از اندازه دخترم
دوست عزیز ممنون
می دونم این حس کنجکاوی در تمام بچه ها وجود داره اما من احساس می کنم دخترم بیش از اندازه کنجکاو هست
برای نظر دادن هم در بحث بزرگترها به هیچ وجه منتظر اجازه من نیست و نظر خودش رو بیان می کنه خیلی وقتها هم مورد تشویق پدرش قرار گرفته
پدرش به هیچ وجه اهل کت زدن نیست اما گاهی وقتها دعوا می کنه اما فکر نمی کنم علت هراسش این باشه