سلام دوستان.خلاصه بگم من به عنوانیه دختر نمیتونم سیگار رو ترک کنم:jaded:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.خلاصه بگم من به عنوانیه دختر نمیتونم سیگار رو ترک کنم:jaded:
سلام
فکر نکنم خیلی دختر و پسر بودنش شرط باشه.شرطش فقط فقط فقط اراده خودتونه
فقط خدا
اول یه سوال.نمیتونین یا نمیخواین؟یعنی وقتی با وجود اینکه میدونین مضره و بد بازم از کشیدنش لذت میبرین درسته؟
سلام ساناز جان.
1- چند سالته؟
2- چه مدته سیگار می کشی؟
3- روزی چند تا؟
4- چطور شد که رفتی سمتش؟
5- چی باعث شده نخوای بکشی؟
6- وقتی تصمیم می گیری نکشی، چی باعث می شه نتونی؟
7- یکم هم از خونوادت بگو. متاهل هستی یا مجرد؟ اگه مجرد، پدرومادرت تحصیل کرده هستند؟ ارتباطت باهاشون چطوره؟ چند تا خواهر برادر داری؟
23 سالمه.حدود سه سال.10 تا 20.
کنجکاوی و بعدا خوشم اومد و ادامش دادم
چون دوست پسرم نمیدونه و نمیخوام بدونه
طبق گفته آقای saman sanayeلذت کشیدنش باعث میشه بخوای بکشی
مجردم.وضعیت تحصیلی بالاست.مامانم لیسانس داره بابام هم دکترا.تک فرزندم.رابطم هم باهاشون خوبه
فکر می کنی نفهمیدن دوست پسرت انگیزه کافی ای باشه؟ اگه آره، چرا فکر می کنی همین برای ترک کردن چیزیکه اینقدر داری ازش لذت می بری، کافیه؟
ساناز سوالمو واضح جواب بده، باشه؟ می خوام بدونم چرا دوست پسرت مهم تر از سلامتی خودته؟ چرا خواست اون مهم تر از خواست فرضا پدرومادرته؟
خوب فکر کن، یعنی واقعا انگیزه ای غیر از دوست پسرت نداری؟
من نظرم اینه که سیگار اینقدرا چیز مضری نیست که رادیو تلویزیون میگه! خیلی را میشناسم سالهاست سیگار میکشن و از من که تا حالا لب به سیگار نزدم خیلی سالم تر و سرحال ترن!
اون چیزی که تو سیگار بده جنبه اعتیاد و اسیریشه!
اولا خیلی فکر نکنید که سیگاری هستید دنیا به آخر رسیده و شما هم آدم فلان و بهمانی هستید!! فکر کنید یه عادت بده و به مرور زمان و نه یکمرتبه ای باید ترکش کنید!
الان شنیدم داروهایی اومده که حالت انزجار از سیگار در انسان ایجاد میکنه! با یکی از مراکز ترک اعتیاد یا پزشک مشورت کنید بد نیست!
:biggrin: