-
حال و احوال هستی
روزگاری نه چندان دور هستی دردش را اینجا گفت تا شاید فقط همدردی بیابد و در رویایش راه چاره ای.
هستی رفت و کسی نپرسید کجا رفت و چرا رفت.
کسی سرنوشت هستی برایش مهم نبود.
کسی نخواست که بداند چه بر سر هستی آمد.
هستی به نیستی کشیده شد.
گناه هستی چه بود؟
در کدام دادگاه محاکمه شد؟
نیستی هستی فایده داشت.
اما بعد از نیستی هستی نوبت گرفتن کدام هستی است؟
شاید نوبت نیستی هستی خود باشد به جرم بی گناهی هستی!
هستی زمانی شایسته بود، تنها امید هستی جوانه زدن ارزشمندی شایستگی است.
-
سلام هستی عزیز :)
این خاصیته این تالاره . هستی الان که هستی پس خوشحالیم که هستی:)
-
سلام هستی عزیز
خوشحالم که بعد مدت ها به تالار سر زدی.
گاهی نگرفتن خبر از کاربرها به دلیل اینه که فکر میکنیم مشغول زندگی و حل مشکلاتشون هستن....
برامون از خودت بگو و امیدوارم هیچ وقت حالت گرفته و ناراحت نباشی خانومی.
باز هم حضور مجددت رو خوش آمد میگم:moon:
-
سلام هستی :72:
این که فکر میکنی نام نبردن از هستی، به معنای نیستی او در فکر همدردان و مهم نبودن سرنوشت هستی هست، درست نیست. در فکر من که خیلی زیاد هستی، هستی!
این جملهٔ بالا برای وزنش بود که این شکلی شد. :) هستی خانم، خیلی خوش آمدید.
وقتی عنوان تاپیک رو دیدم، به خودم گفتم نکنه همون "هستی" دومرتبه فعال شده؟ که وقتی کلیک کردم، فهمیدم که بلــه و بسیار خوشحال شدم.
اوضاع زندگیتون روبهراهه؟ حال فرزندتون چطوره؟
امیدوارم که بیشتر اینجا باشید.
:72:
-
سلام هستی جان امیدوارم خودت و گل پسرت در سلامت باشید. معمولا در اولین سال های تولد فرزند سر مادرها خیلی شلوغه. خوشحالم که باز هم اومدی. مطمئنا حضور شما برای تالار خیلی مفید بوده . اگرچه پرداختن به دنیای واقعی برای همه ماها اولویت بیشتری نسبت به دنیای مجازی داره.
-
سلام هستی جان
پسر گلت چطوره ؟
غمت نبینم خواهر ......
به نظر میرسه غمی داری و مسئله ای پیش آمده و شاید به همین علت مدتیست تالار نیامدی . اگر چنین است ، دلمون میخواد ما را همدل
خود بدانی و بگی برامون . شاید هم غیر از همدلی ، حرفی داشتیم که به دردت بخوره .
آرزو میکنم همیشه شاد و خرم باشی
.
-
سلام، حالا یادم اومد اسم شما رو کجا دیدم، شما همون بلواسکای بودی که در تاپیکهای پارسال من برام آیه ای از قرآن گذاشتی.
خوشحالم که دوباره شما رو در این تالار می بینم، البته اسم منم بعد از تغییرات سایت غیرفعال شده بود.
خوش آمدید.
-
سلام هستی.
خوبی؟
کی نپرسید؟
که جای خالیتو احساس نکرد؟
کی براش مهم نبود؟
چرا دلتنگ نشدیم؟
چرا؟
بگو از حال و احوالت.
پسرت بزرگ شده؟
حالش خوبه؟
خودت خوبی؟
-
هستی عزیز
چون در پست اولت اشاره به مشکلاتی کردی که به نظر میرسه دوست داری از اونها بگی ، بهتره اگر می خواهی و دوست داری تاپیک را با
پرداختن به آن ادامه دهی و عنوانی مناسب هم برایش انتخاب کنی تا عنوان کنونی را تغییر دهیم . در غیر اینصورت این تاپیک محتوای حال و احوال
را پیدا می کند و مجبور به انتقال آن هستیم .
اگر هم مایل هستید در تاپیکی مستقل به مسائلت بپردازی ، اعلام کن تا این تاپیک قفل وبه حال و احوال منتقل گردد .
منتظر پاسخت هستم