اگر نخوام خانوادم متوجه بشن چطور دیدگاه اعتقادی و مذهبیمو به خواستگارام بگم ؟؟
سلام دوستان همیشه همراه سایت ... یلدا هستم 23 ساله
خانواده ی ما نه خیلی مذهبی و نه خیلی راحت هستند در حد اینکه واجبات رو حتما انجام میدن و مستحبات رو هم تا اندازه ای که بشه
پدر و مادرم اونقدر تفکر بازی ندارن که قبول کنن اعتقادات شخصی هرکسی مربوط به خودشه و دیگران حق تصمیم گیری در مورد اون رو ندارن ( منظورم به نوع رابطه انسان با خدای خودش هست ) ... در ضمن پدر و مادرم و خانوادم رو خیییییلی دوست دارم و بی نهایت بهشون احترام میگذارم ولی چکار کنم که عقاید مذهبیم اون چیزی نیست که اونا میخوان و میدونم که اگر بخوام باهاشون وارد بحث بشم سر به ناکجاآباد میکشه و ممکنه خیلی زیاد ناراحتی و کدورت پیش بیاد و تمام فکر و ذهنشون رو مشغول میکنم
حالا مسئله اصلی من سر خواستگارهایی هستش که میان خونمون
نمیدونم چجوری اعتقاداتمو بهشون بگم ... اگه تو جلسه اول راستشو بگم و طرف آدم رازداری نباشه و بره به مادرش بگه و مادرش هم به مادرم اوضاع خیلی بد میشه
اگه هم جلسه اول دروغ بگم بعد که از طرف شناخت پیدا کردم بخوام راستشو بگم مطمئنم حس خیلی بدی رو توی طرف مقابلم ایجاد میکنم و به نظرم اصلا کار درستی نیست
شما جای من بودین چکار میکردین ؟؟ فک میکنم شاید با این مشکل من ازدواج سنتی راه درستی نباشه و خودم باید دنبال کسی باشم که اعتقاداتش مثل من باشه یا حداقل ظرفیت تحمل اعتقاد مخالف خودشو داشته باشه
همه این تلاشام فقط و فقط برای اینه که دل پدرو مادرمو نشکونم و اگر نمیتونم اعتقادات اونا رو تغییر بدم حداقل باعث تشویش خاطرشون نشم
ممنون میشم راهنماییم کنین :courage: