سلام
ميخوام بهم بگيد چطور خوبو مهربونو با ايمان باشم؟هر كس ميتونه كمك كنه انسان خوبي باشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ميخوام بهم بگيد چطور خوبو مهربونو با ايمان باشم؟هر كس ميتونه كمك كنه انسان خوبي باشم.
سلام
بهترین توصیه ، توصیه ایت الله بهجت : انجام واجبات و ترک محرمات
فقط خدا
همیشه سعی کن به حرف دلت گوش بدی....اینم بگم بهتره ایمانو اعتقادو با نمازو روزه نسنجیم...به نظرم ایمان فقطو فقط به دله نماز وسیله ست
خیلی سخته وقتی خودت خصوصیتی رو نداری بخوای به دیگران برای داشتنش توصیه ای داشته باشی. برای همین من فقط یکی از روشهای عملی که یکی از بزرگان اونو توصیه کرده برات می نویسم. تجربه خوبی برای خودم بود. مضمون روش ایشون اینه که برای چهل روز سعی کن هر روز که از خواب بیدار میشی تا وقتی می خوابی، قبل از انجام هر عملی به این فکر کنی که آیا خیری اخروی در اون هست و اگر نبود اون کار رو انجام ندی و اگر بود انجامش بدی. و در پایان هر روز تعداد کارهایی که این شرط رو نداشته ولی انجامشون دادی رو بشمری و هر روز سعی در کم کردن تعداد اونها داشته باشی. موفق باشی.
سلام faghat khoda---sahars---deljoo-deltang مهربون.
توصيه هاتون جدا بهم كمك ميكنه كه بهتر وبا آرامش بيشتري زندگي كنم.امروز دارم تمرين ميكنم.اميدوارم شيطون بدجنس دوباره منو وسوسه نكنه عصباني بشم.از صبح سعي كردم وخوشبختانه گوش شيطون كر تونستم با كمك خدا صبرموبيشتر كنم.
ممنووووووووووووووووونم:)
لطفا از مطلبی به درستی اطلاع ندارید نظر ندید و باعث گمراهی نشوید.
نماز ستون دین است و تا وقتی که ستون یک بنا و ساختمان درست نباشد بقیش ارزشی ندارد چون ستون اگر نباشد بقیه سقوط میکند و نماز هم همانند ستون اعمال انسان است
پیامبر (ص ) :اذا قام العبد الی الصلوة فکان هواه و قلبه الی الله تعالی انصرف کیوم ولدته امه
هنگامی که انسان برای نماز می ایستد، اگر همه توجه اش و قلبش به سوی خدا باشد، در حالی نمازش تمام می شود، که مثل روزی است که پاک به دنیا آمده .
محجة البیضاء، ج 1، ص 382 )
پیامبر (ص ) : صل صلوة مودع تری انک لا تصلی بعد ما صلوة ابدا
آنچنان نماز بگزار که گویی آخرین نماز توست و دیگر هرگز نمازی نخواهی خواند.
( بحار الانوار، ج ,84 ص 264 )
پیامبر (ص ) :من صلی رکعتین و لم یحدث فیهمانفسه بشی ء من امور الدنیا غفر الله له ذنوبه
کسی که دو رکعت نماز بخواند و درآن دو رکعت ، قلب خود را به چیزی از امور دنیا مشغول نکند، خداوند گناهانش رامی آمرزد.
( بحار الانوار، ج ,84 ص 249 )
ادامه این احادیث را اینجا بخوانید
دوست عزیز نماز وسیله نیست نماز اصله
آقاصابر خيلي خيلي ازتون متشكرم
لطفا تاپيكاي ديگمو بخونيد ونظرتونو در رابطه با اينكه چطوربايد پدرمو راضي نگه دارم بگيد.
سلام خانمی.
این که چطور با ایمان باشی رو باید ببینی که وجودی که میخوای بهش ایمان داشته باشی چه تعریفی از ایمان داره.
مسلما منظورت ایمان به خدای یگانست.پس ببین خدا (رجوع به قرآن)و کسانی که خدا فرستاده (ائمه اطهار ع) ایمانو چی تعریف کردن و هرگز با پرس و جو از افراد عادی به ایمان نرس.ایمان باید از منبعش گرفته بشه و اینجا هم یک سایت روانشناسیه و برای بهبود اخلاق و.. شاید کمکت کنه اما ایمان قضیش فرق داره...
اگه میخوای دو تا سایت تخصصی مسائل دینی بهت معرفی میکنم میتونی اونجا مطالب جالبی پیدا کنی و از کارشناسانش بخوای برات نظر بذارن. اما خودت همیشه پیگیر منابعی که بهت پاسخ داده میشه باش و اگر با متن قرآن تضاد داشت حتما پرسجو کن که علت از جواب اشتباه بوده یا برداشت سطحی ما.
eteghadat.com
askdin.com
در پناه خدا موفق باشی
شمیم الزهرا عزیز با کلیت صحبتهات موافقم. اما معمولا حتی اساسی ترین مفاهیم رو هم با یک زبان ساده و عامیانه شروع میکنند آموزش میدهند بعد کم کم به پیچیدگی موضوع اضافه میکنند. بعضی از این آقایون نه تنها شخص رو جذب دین نمی کنند بلکه اونقدر مسائل دینی رو غامض و پیچیده اش میکنند که آدم رو از دین فراری بدهند.
به نظرم اگر در همین سطوح ابتدایی و با کمک دوستان ایشان علاقه اش جذب بشه و بتونه همزمان با بکار بردن تکنیکهای روانشناسی، از مسایل دینی هم کمک بگیره موفقیت خوبی رو در گامهای اولیه کسب بکنه. بعد اگه آمادگی رو در خودش دید، و علاقش جذب شد میتونه مطالعاتش رو در بعد دینی وسیع تر هم بکنه.
من توصیه ام به دوستمون اینه که ساعات خوابش رو تنظیم کنه شبها زود بخوابه و صبحها قبل از طلوع آفتاب بیدار بشه و حتما نماز صبح رو بخونه و بره به تماشای طلوع آفتاب بشینه. لذتی در این کار هست که عمقش ناپیداست. ضمن اینکه نشاط اینکار و رضایت و شادی درونی در همان روزهای ابتدایی مشهود است اما در دراز مدت خیلی از زمینه های استرس و خشم و غیره از بین میره و آرامش بیشتری حاصل میشه. در هر ساعتی از روز که شد، از ابتدای قرآن شروع کن و چند آیه را با ترجمه اش بخوان. و بهش فکر کن. یک جاهایی اش رو که بنظرت جالب تر میاد روی یک کاغذ با خط خوش بنویس یا اینکه تایپ کن و پرینت بگیر و بزن به دیوار اتاقت یا والپیپر کامپیوترت. این برنامه قرآن خوانی را هر روز تا اونجاییکه در حد توانت هست (هر چند آیه یا صفحه که شد) پیش ببر تا اونجا که قرآن را یک دور ختم کنی. سعی کن قرآنش از اون چاپهایی باشه که با خط درشت و خوانا عربی روی یک صفحه و فارسی اش هم در صفحه مقابلش هست باشه. چون خیلی خوندنش راحت تر میشه. ترجمه آقای کاظم پور جوادی هم خیلی سلیس و خوبه.
با همین برنامه ساده، کم کم، تغییرات بزرگی رو توی زندگیت می بینی. من راجع به قرآن خوندن و تاثیرات اون هیچ چیز نمیگم. و به نظرم هم فعلا نیاز نیست که به نوشته ها و کلمات پر طمطراق دینی فعلا رجوع کنی. قرآن رو که شروع کنی به خوندن خودت حس میکنی که خدا داره باهات صحبت میکنه. قرآن خودش اونقدر جاذبه داره که بخواهی ادامه بدهی.
فعلا با روزی چند دقیقه بابت هر وعده نماز و چند دقیقه بابت مطالعه قرآن شروع کن. نتیجه و ثمراتش رو انشا الله خواهی دید.
شميم الزهرا وبي دل عزيز ازتون متشكرم واميدوارم بتونم از كم شروع كنم وبه خيلي چيزا كه خدا دوست داره برسم.براي همتون آرزوي خوشبختي وعاقبت به خيري ميكنم.بازهم دوست دارم نظراتتونو بدونم ومنو تو اين راه همراهي كنيد.