به قولش اعتماد کنم یا نه؟
سلام و خسته نباشید.من یک مشکلی دارم که ممنون میشوم حتما راهنمایی ام کنید.
من نزدیک 4 سال است که با پسری دوست هستم.اول رابطه مان هیچ قصد ازدواج نبود .بهم علاقه مند شدیم .اون درطول 2 سال اول به خواستگاری میرفت که دو بار هم رابطه ما بخاطر همین موضوع کات شد اما دوباره دوست شدیم.در 2 سال اخیر به خواستگاری نرفت اما هروقت بحث ازدواج میشد میگفت که خانواده ام بخصوص مادرم با ازدواج دوست دختر و پسر مشکل دارن.اینم بگم که خانواده تقریبا مذهبی و سنتی دارن ولی ما اینطوری نیستیم.دوست من تک پسر خانواده است و همیشه حامی مادرش بوده و بخاطر سختگیری و خشکی پدر رابطه ی خوبی با پدر نداشته است.این قضیه ادامه داشت تا آذر ماه سال قبل که من 3 ماه بهش فرصت دادم که فکر کنه و در مورد ازدواج تصمیم بگیره.اسفند ماه به اصرار من رفتیم مشاوره چون جوابی به من نداد.مشاور گفت که اصلا مشکل خانواده پسره نیست خود پسر قدرت تصمیمگیری نداره و نمیخواد با تو ازدواج کنه .من از همون روز رابطه را کامل کات کردم تا اردیبهشت امسال که دوباره با گل و کادو اومد و ازم خواستگاری کرد .اون روز به من گفت که توی این 3سال قصد ازدواج با هیچکس حتی تو رانداشتم و به اصرار خانواده خواستگاری میرفتم .اما توی این مدت کوتاه جدایی تصمیم به ازدواج با تو را گرفتم .و با مادرم هم صحبت مختصری کردم اما هنوز چندان راضی نیست.حالا موندم خودش واقعا مشکل داره و اینو میدازنه گردن خانواده ش یا واقعا مشکل خانواده شه.یک نکته مهمه دیگه اینه که من دارم میرم امریکا و باید تا شهریور امسال برم اما چون کلا دختر اجتماعی و خانواده دوستی هستم اگر ازدواج کنم نمیرم آمریکا .و دوست پسرم هم اصلا تمایل به رفتن از کشور نداره.راستش بخواین من اصلا علاقه ای به رفتن ندشتم ولی حربه خیلی خوبیه برای واداشتن اون در سرعت دادن به انجام قولش.( و اینکه الان نزدیک 50 روز که به علت فوت دایی دوستم قضیه کند پیش میره).
ببخشید که طولانی شد .خیلی این قضیه برام مهمه چون با اینکه دوسش دارم و به حرفاش اعتماد دارم اما بازم میترسم که نکنه همه اون چیزی را که هست بهم نگفته باشه.چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟