-
از کاری که دارم می ترسم
سلام
من مهندس برق قدرت یا همون برق صنعتی هستم . الان چند وقته که یک کاره نیمه وقتی دارم .
اما جدیدا از کارم می ترسم . مثلا اینکه می ترسم یک دفعه یک بی احتیاطی بکنم و جونم رو از دست بدم و تازه مردن که خوبه بیشتر این اعصابم رو خرد می کنه که مثلا نصفه بدنم بر اثر برق گرفتگی بسوزه و ...........
اگه بخوام به یک تابلو برق نگاه کنم چند بار نگاه می کنم تا مطمئن بشم که برقی تو مدار نیست ولی بازم می ترسم . قبلا این طوری نبودم
آخه توی شهرک صنعتی که من کار می کنم هر ماه چند نفر به خاطر برق گرفتگی آسیب می بینند و خیلی هاشون هم برقکار ها هستند .
اگه بخوام برم توی توریع نیرو یا نیروگاه هم کار کنم باید سربازی رفته باشم که من نرفتم و تازه پولی هم که اون موقع در می یارم کمتره و ضمنا پارتی می خواهند و آزمون ورودی هم دارند . نمی دونم چرا یک دفعه ای الان این موضوع انقدر برام مهم شده .
-
من هم ارشد مهندسی نفت دارم و ی مدت بعد فارق التحصیلیم رفتم جنوب! از محیط کارش میترسیدم. اون مخازن تحت فشار که هر کدوم ممکن بود هر لحظه منفجر بشن! تو قسمتهای آزمایشگاهی هم همش کار با مواد شیمیایی سرطانزا بود! بشخصه نتونستم دووم بیارم! درکت میکنم چی میگی! یک اصل کلی:
اگه جایگزینی داری که خطر کمتری داره و حتا حقوقشم پایین تره برو سراغ اون کار! امنیت روانی در شغل خیلی مهمه!
در ضمن مشکل کار من این بود که اگه همه احتیاطها را هم میکردم بازم انفجار مخزن دست من دیگه نبود به همین دلیل همش احساس ناامنی داشتم اما کار شما اگه اینجوریه که با در نظر گرفتن تمهیدات ایمنی احتمال خطر به کمترین میرسه، میتونی با احتیاط لازم و دقت ادامه بدی و نترسی!
-
سلام دوست من. دوست من یه نکته ای رو عرض کنم خدمتتون رضایت شغلی جز یکی از موردهای بسیار مهم در زندگی هست. شما قرار هست با این شغل زندگی کنی. به هر دلیلی اگه دوست ندارین ادامه ندین. چون بعد از یه مدت نه می تونی رهاش کنی نه رضایت داری و کلا تمام زندگیت رو تحت تاثیر خودش قرار می ده دوست من. تمام زندگیت رو. از ازدست دادن شغل هم نترس تا خودتو چیزی رو که دوست نداری راحت نکنی چیزی رو که دوست نداری بدست نمی اری.
این پاسخهای اقای کامروا چقدر شکیلن. ادم دلش می هاد بخونه
-
سلام
به نظرم این ترس رو به یه دید مثبت تو کارت نگاه کن
اینکه با احتیاط باعث هیچ خطری نخواهید بود
برقکار ها یا الکتروتکنیک های پا به سن گذاشته فکر می کنید دلیل موفقیتشون چی بوده ؟
همین احتیاط تو کار و ترس منطقی !
-
فعلا تازه می خوام زندگی ام رو بسازم و پول برام خیلی خیلی مهمه و حقوق کم برام قابل پذیرش نیست . تازه من از مهرماه دانشجوی ارشد می شم و می خوام ادامه تحصیل بدم و کار تمام وقت نمی تونم انجام بدم . بعدشم من هنوز سربازی نرفتم . در یک نیروگاه برق یا شرکت توزیع نیرو نمی تونم استخدام بشم و پروانه ی نظام مهندسی هم ندارم که بتونم کارهای نظارتی و مدیریتی انجام بدم . اگه حواسم پرت نشه و کارم رو درست انجام بدم خطر زیادی تهدیدم نمی کنه .
منم آدم ترسویی نیستم . فکر کنم مشکلات دیگه ای هم توی زندگی ام هست که الان گیر دادم به شغلم .
-
شما با شنیدن نمونه حوادث برق گرفتگی ، دچار فوبیای برق گرفتگی شده ای . بهتره اگر تا مدتی دیگر باز هم اینحالت ادامه داشت ، حضوری نزد یک روانشناس
بالینی بروی و راه و برنامه های ضد فوبیا دریافت کنی . در حال حاضر با توقف فکر اصلاً به برق گرفتگی فکر نکن و دنبال اخبار مربوطه هم نباش و فقط بدانایمنی را
رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد ئوهمین را برجسته کن برای خودت و باور داشته باش که شما ایمنی را رعهایت خواهی کرد و دقت می کنی