طولانی شدن رابطه من را سردرگم کرده لطفا راهنمایی کنید
حدود یک سال و شش ماه است که با اقایی اشنا شده ام (34 ساله/من خودم 29 سالمه) در این مدت با شناخت نسبی که از هم پیدا کردیم از لحاظ خانوادگی -فرهنگی و اخلاقی در سطح مشابهی هستیم. ضمن این که در این مدت من رفتار ناشایستی و نامناسبی از او ندیدم (فردی منطقی - اهل کار و سالمی است) تنها مشکل من این است که احساس میکنم زمان این اشنایی بیش از اندازه دارد طولانی میشود با توجه به این که در ابتدای اشنایی هدف هردویمان اشنا شدن جهت ازدواج بود! این قضیه منو نگران میکند مسایلی که نگرانم میکنه:
1. ایشون هیچ مشکل مالی یا منع دیگری مثل سربازی برای ازدواج ندارند(تنها مشکل نداشتن خانه است که میدونم مدتی قبل قصد داشت اپارتمانی بخرد که گران شد و نشد) و هدفش رو از طولانی کردن این رابطه متوجه نمیشوم؟؟
2. نمی دونم این قضیه رو به چه شکل مطرح کنم ؟؟( نمیدونم به چه شکلی مطرح کنم که تکلیف این رابطه رو مشخص کنه و اگر قصد ازدواج نداره بی دلیل این رابطه رو طولانی نکنه؟؟)3.خودم هم از این رابطه خسته شدم و دوست دارم هر چه سریعتر تکلیف این رابطه مشخص بشه این سردرگمی منو کلافه و عصبی کرده چون سنم داره روز به روز بالاترمیره و فشار های اطرافیان برای ازدواج بیشتر میشه .ممنون میشم راهنمایی ایم کنید