مستقل کردن خونه .....کسانی که تجربه دارید.لطفا کمممممممککککک
دوستان عزیز سلام.
از وقتی که با این سایت مفید وشما دوستان عزیز و مهربون آشنا شدم و توی تاپیکهام و سایر تاپیکها نظرات دوستان رو خوندم ،تصمیم گرفتم از صفر شروع کنم و زندگیمو بسازم.
اما قبل از هر چیزی میخوام از طبقه بالای خونه پدر شوهرم نقل مکان کنم.قبل از ازدواج گفته بودند این طبقه برای پسرمونه و .....اما بعد از گذشت 3 سال هنوز سند رو به نامش نکردند و جالب اینجاست که شوهرم هم تمایلی به این کار نداره.میدونم اگه بریم باید از جیب خودمون اجاره بدیم و شوهرم اینجا رو اجاره نمیده که کارمون راحت تر بشه.شاید هم اجازه نداره.خونه خودمون هم که شوهرم با زحمت خودش خریده،داده به خواهرش نشسته و حاضر نیست ازش بگیره.
البته اینم بگم من با میل خودم نیومدم توی این خونه.شوهرم با سیاست (که من از نظر من یک فریب و دروغ بزرگ بود)منو کشوند اینجا که خواهرشو توی خونه خودش نگهداره.
حالا با این شرایط به نظر شما من چطوری میتونم شوهرمو راضی کنم که از اینجا بریم.تا حالا چند بار بهش گفتم.همیشه کارمون به دعوا و چندین روز قهر میکشه.شدیدا مخالفت میکنه.به هیچ عنوان حاضر نیست از خانواده اش حتی به اندازه یک خیابون دور بشه.رابطه من با خانواده اش بد نیست ولی دوست ندارم با هم باشیم.چون خواه نا خواه شوهرم تاثیر پذیره.
نمیدونم چطور این کار و بکنم.خیلی برام مهمه.آخه مگه من نباید بعد از 3 سال که مطابق میل شوهرم زندگی کردم توقع داشته باشم که حالا اون به خاطر من کوتاه بیاد؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید.