نوشته اصلی توسط
naz gol
خونواده شوهرم آدمای گرم وشلوغ وپررفت وآمدهستن من کاملا برعکس اونام ازشلوغی اصلاخوشم نمیاد.
باید خانواده شوهرت رو درک کنی. اونا از روز اول اینجوری بودن. شما که نمی تونی اخلاقیات و خلق و خوی اونارو تغییر بدی. اگه مشکل داشتی باید از روز اول قبول نمی کردی این ازدواج رو. اینجا خانمی تاپیک گذاشت که همسرش مدام کمک های مالی و .... به خانوادش می کنه . تا جایی که زندگیشون مختل شده بود. می دونی راهنمایی ها چی بود ؟ اینکه اونها خانواده همسرت هستن و اگه می خوای زندگیت ادامه داشته باشه مجبوری باهاشون کنار بیای . اگه خواستی بگرد تاپیکش رو پیدا کن.
فکر می کنم عنوانش این بود : همسرم خونه رو ترک کرده
حالا وضعیت شما هم تقریبا همینه . باید با این خصوصیات اخلاقیشون کنار بیای . اونا خانواده همسرتن و تو نمی تونی اونا رو تغییر بدی. پس بهتره مسالمت آمیز خودت رو تغییر بدی و سعی کنی مسالمت آمیز باهاشون کنار بیای .
میدونم اگه برم طبقه 4اونازندگی کنم انتظاردارندهرلحظه برم پیششون .هرجای برم اوناخبردارشن.هرمهمونی که واسمون میادخبردازشن.اوناهرمهمونی که واسشون میادمن برم کمکشون بعضی وقتاآدم حوصله خودشونداره ولی شایداونادرک نکنن
اینها هم در نتیجه همون گرم و شلوغ و پر رفت و آمد بودنه .
ازطرفیم باوضعیت مملکتمون ووضعیت مسکن مجبورم که برم.
خب شما که داری میگی مجبوری بری . اونم به خاطر وضعیت اقتصادی خودتون. پس بهتره تاپیک بزنی که چیکار کنی که با این وضعیت بهتر کنار بیای .
من اصلا دوس ندارم وقتی میخوام برم جایی اونا بفهمن.نمیخوام حتی چیزی میخرم اوناخبردارشن.
چرا ؟؟؟؟ مگه خبر دار بشن چیکار می کنن ؟ من می دونم حریم شخصی و ... خیلی مهمه . اما ما حتی وقتی مجردیم و تو خونه پدر زندگی می کنیم ، اونا رو تا حدی در جریان کارهای خودمون می ذاریم. مشکل شما اینه که اونا رو غریبه می دونی ؛ نه به عنوان خانواده خودت . باید باهاشون از در دوستی بیای . باید مثل خانواده خودت باهاشون رفتار کنی تا اونا هم مثل دخترشون باهات رفتار کنن. اینکه به صورت یه خانواده زندگی کنید و شما هم جایی میری یه خبری بدی چه اشکالی داره .
ازطرفیم من عروس بزرگشونم داداشاش هنوز ازدواج نکردن میخوام ازعروس جدیدشون برتری داشته باشم.
احساس می کنم هنوز خیلی بچه ای !!!!!!!!!!!!!! برتری یعنی چی ؟ همه ما آدمیم . هوو برای شما که قرار نیست بیاد. اونم آدمه . مسلما از جهاتی بهتر از شماست و از جهاتی خیر. تا وقتی این دید حسادت آمیز رو داشته باشی ، اونم برای کسی که هنوز نیومده و رفتاری ازش ندیدی ، مطمئن باش روی آسایش رو در زندگیت نخواهی دید. تو برای خودت زندگی کن. به زندگی بقیه چیکار داری ؟ اون اگه بهتر از شما باشه برای شوهرش بهتره و اگه بدتر هم باشه برای شوهرش بدتره . چه ارتباطی به شما داره ؟؟؟