سلام جناب
به همدردی خوش آمدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedmusic
.اگه دو سه سال باهاش باشم و بعد برم خواستگاری کاره درستیه؟
به هیچ وجه کار درستی نیست ، از این رابطه بیرون بیا و ادامه نده و وقتی می تونی بگی پسر پاکی هستی و برای آینده هم انتظار یک همسر پاک را
داشته باشی که گرد این روابط نگردی حتی برای شوخی وسرکار گذاشتن یک دختر .
همچنین اگر در آینده دیدی نمی توانی بپذیری دختری را به همسری قبول کنی که روابط متعدد دوستی با پسرهای دیگر را داشته امروز خودت از اون پسرهایی نباش که
دخترهای متعددی را به رابطه می کشانی . چون عدالت نیست که خودت اهل رابطه باشی و دختر آفتاب مهتاب ندیده و پاک را به همسری بطلبی و قانون طبیعت بر مدار
عدالت هست .
همچنین وقتی شما و دیگر پسرانی چون شما دختران را به رابطه بکشانید آیا رفته رفته جامعه را از دختران پاکی که برای همسری می طلبید خالی نمی
کنید ؟ ( اینها را گفتم چون در حرفهات اشاره داشتی که روابط با دخترای متعدد داشتی و حتی برای اذیت کردن )
اگر چه به دختران هم می گویم وقتی تن به رابطه با پسری می دهید بپذیرید که صاحب همسری شوید که روابط متعدد را تجربه کرده و ریسک خیانت بعد
از ازدواج هم در او بالا باشد اگر چجنین نمی پذیرید پس تن به دعوت پسرها برای برقراری رابطه دوستی ندهید حتی به بهانه ازدواج که غالباً فریبی بیش
نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zendegi-sabz
به نظر من مشکل من و تو اینه که حال مینگریم نگاه اینده نداریم.
عزیزم نگاه کن الان اون دختر میدونه که شما دوسش دارین و شما هم میدونین که اون دوستون داره.
پس همین جا دگه متوقفش کن .
و از طریق خانواده برو جلو .
من همون اول به خانوادم گفتم از این دختر خوشم اومده .
نظرشون بد نبود اما من هنوز شرایطشو ندارم .
ترست از رفتنشون نباشه چون حتی هم اگه برن با یه شماره میتوونی خونشونو پیدا کنی و بری خواستگاری با خیال راحت .
به نظر من اگه واقعا دوسش داری به فکر این باش که خوشبخت بشه .به هر صورتی که شده حتی اگه خوشبختیش در این باشه که به تو نرسه .(در این مواقع بیشتر به فکر اون باش تا به فکر خودت )
بازم میگم جاده و راهی رو که داری میری من تا اخر رفتم .
اخرش چاهه که من افتادم توش و دارم دست و پا می زنم بیام بالا.
تو دگه این کارو نکن
:104: :104::104::104::104::104::104: