-
لطفا کمکم کنید
سلام خدمت شما دوستای گلم.من تازه با این سایت آشنا شدم.خیلی سایت خوبیه. من 1سوالی داشتم میخواستم کمکم کنید پیش مشاور رفتم اما چون شهرمون کوچیکه مشاور خوبی نداره و نتونست کمکم کنه.من متولد 67 هستم و لیسانس دارم.خواستگاری دارم که متولد 57 هست کار خوبی داره و تازه داره لیسانس می گیره مدتیه باهاش ارتباط دارم.پسر خوبیه اخلاق خوبی داره فکر زندگیه با ایمانه خودش زحمت کشیده 1بار اومد بابام مخالفت کرد بخاطر سن.چون پدرو مادرمم تفاوت سنیشون 10 ساله.منم بخاطر سن به شک افتادم لطفا کمکم کنید
-
کسی کمکم نمیکنه؟از طرفی قبولش می کنم اما وقتی مطالب او سایتو میخونم پشیمون میشم خیلی درگیرم لطفا کمکم کنید
-
دوست عزیز عنوان تاپیکتون مبهمه . ارسال پاسخ به تاپیک های با عنوان مبهم ممنوعه . درخواست بدید عنوان رو عوض کنن. مثل این عنوان " تردید در پذیرش خواستگارم به علت ده سال اختلاف سنی "
موفق باشید.
-
ببين عزيزم شرايط افراد در هر سني متفاوته مثلا من خودم 50 سالمم كه بشه اون قدري كه از ديدن يه جوجه ماشيني رنگي شاد ميشم از چيزه ديگه شاد نميشم برعكس كسايي رو ميشناسم كه 20سالشه عين مادر بزرگها ميمونه كوه يخ خب ببين طرف چطوريه خيلي اقاست ميتوني باهاش كنار بياي خودت چطوري هستي
-
ممنون آسمانی عزیز از اطلاع دادن و ممنون gishu عزیز.1 تاپیک دیگه باز میکنم ممنون ازتون