-
چجوری باهمسرم برخوردکنم؟
سلام میخوام بدونم شما جای من باشین چطوری جوابشو میدین؟
داریم با هم حرف میزنیم یهو برگشته میگه اما تو خوشگل نیستی ها قبلن فکر میگردم خوشگلی اما الان میبینم قیافت معمولیه .تو تالار هم میشنیدم میگفتن داماد بهتر و کوچیکتر از عروسه عروس بزرگتر دیده میشه
من نمیگم خوشگلم اما خب وقتی این حرفو میشنوم ناراحت میشم برگشتم گفتم تو هم خوشگل نیستی با اون رنگ سیاهت میگه اتفاقا خیی دخترا شنیدم از همین رنگم خوششون میاد و خودشونو میکششن برام:nonchalance:
بار اولش نیست چندین بار این حرفارو به عناوین مختلف شنیدم که خیلی میمیرن برام و....
چی بگم بهش اخه...
اعتماد بنفسش فوق العادست برعکس من هر چی میگم یه چیزی جوابم میده.
-
سلام عزیزم. مشکلات قبلی حل شد ؟
این یه موضوع کوچیکه که با بیان کردن اون کسی نمی تونه بهت کمک کنه . لطفا واضح تر از رابطه بین خودت و همسرت توضیح بده . در ارسال های قبلی هم مشکل همین بود که کسی نتونست کمکت کنه . هر بار مثال می زنی
یه بار به خاطر انداختن شیشه دلستر بیرون از ماشین
یه بار به خاطر آرد کم ریختن در سینی پیتزا
یه بار به خاطر اینکه دوس نداشتی به مسافرت بری
و این بار هم به خاطر نظر همسرت در مورد ظاهر
این موارد کوچیک باعث میشه کسی نتونه بهت کمک کنه و مشکل تو رو هم نشون نمیده .
تا جایی که من برداشت کردم از تاپیک های قبلیت مشکلات شما 1. لجبازی های شما 2. عصبانیت های سریع شوهرت هست. درسته ؟
در مورد مشکلتون کلی توضیح بده . خیلی ریز شدی . تا دوستان بتونن راهنماییت کنن.
-
سلام دوست عزیز مشکلات قبلی با گذر زمان از یاد رفت در ظاهر البته ولی همشون تو دلم مونده
اما دقیقا مشکلم همینیه که شما گفتی اما من زیاد لجباز نیستم ولی بعضی وقتا واقعا حرصم در میاد مشکل اصلیم همین عصابنیت سریع همسرمه و اعتماد بنفس فوق العادشه فکر میکنه همه چی تمومه و هر چی که میگه درسته اعتماد بنفس پایین من در این 4سال باعث شده الان فکر کنه که من هیچی بلد نیستم و کاری از دستم برنمیاد و اونه که همه کاری بلده تو همه ی کاها دخالت میکنه حتی اگه ربطی بهش نداشته باشه بهم میگه همه ی مشکلات ما بخاطر برخی رفتارای تو هست رفتارتو درست کن میگم تو خودتم برخی رفتارات بده میگنه نه چون رفتار تو بده منم اینطوری برخورد میکنم همه جوره میگه مشکل از منه قبول نداره خودشم بی مشکل نیست
و وقتی من جبهه میگیرم و حرفمو میزنم با عصبانیت و داد و هوار منو بیخیال قضیه میکنه
مثلا سر همین قضیه ی بالایی که همه براش میمیرن و من معمولیم برگشتم گفتم 2دقیقه خواستیم حرف بزنیم ببین چیا بهم گفتی صداشو برد بالا که حرف نزن میخوام بخوابم ساکت باش منم مثل همیشه خفه شدم الانم خوابه
-
سلام عزیزم امروز تاپیک شما رو خوندم
شما دلگیرید درست اما
قبل از این ها اول در نظر بگیر ایشون مرد و خیلی بهتر از شما می دونه جواب های هویه پس کلا بی خیال جوتب دادن بشید.قطعا همسر شما کار اشتباه و حرف بدی رو زدند اما به نظر من اگه گفتن: هم میگه همه ی مشکلات ما بخاطر برخی رفتارای تو هست رفتارتو درست کن میگم تو خودتم برخی رفتارات بده میگنه نه چون رفتار تو بده منم اینطوری برخورد میکنم همه جوره میگه مشکل از منه قبول نداره خودشم بی مشکل نیست.
جدا ببینید منظورش بیشتر به چه موضوعی.بهتر از تجربه خودم بگم من خیلی زود عصبانی می شدم و داد بی داد می کردم;) گفت دست از کل کل و این کارت بردار مشکل اصلی تویی و بعد 4 ماه زندگی مشترک دیدم خیلی زشت تر که یه زن کلکل کنه و اوج عصبانیتش کف دستش باشه بعد یک سال و نیم با وجود اینکه ایشون خیلی کم لطفی به من کرد و الی آخر الان دلسرد شدیم اما اونم نه اینکه گروکشی کنه ها خیلی سعی کرد صبور باشه و در قبال غر هاش که کلافم می کرد خودش و کنترل کنه.
اینو بگم که همیشه مرغ همسایه غازه .به اعتماد به نفسم خیلی مربوط نیست بیا من بمب اعتماد بنفس مشکل خودم همین چیزا هم شامل میشه.فکر نکن ایراد بی عرضگی داری این حرف ها واسه همه هست.عصبانی شین ولی یادش بدین مودب باشه و حق ورود به حوزه شخصیتیتون نداره
من تازه موفق شدم حداقل تحقیرم کرد بعدش با حفظ احترامش عصبانیتم رو بهش بفهمونم بیاد یه جوری دلم و بدست بیاره همون لحظه اتو نگیر گیر نده اعتراض کنین زودم پایان بدین هر کس یه قلقی داره این و روش تمرکز کنید.کم کم ممکن جواب بده منم خودم این مشکل رو دارم اما همه راه ها رو رفتم روی این تمرکز کردم.فکر کنم بهتر باشه
-
ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیز
-
خانواده موفق دکتر فرهنگ رو اگه تونستین پیدا کنین گوش بدین حتما
نکات خوبی رو میگه هم برا اقایون هم خانومایک زوج هیچوقت نباید با هم کل کل و مناظره و یا مشاجره کنن
هیچوقت نباید سریع از هم ایراد بگیرن
اگر خواسته ای دارن در شرایط مناسب با لحنی مناسب باید بیان بشه
برای بدست اوردن دل همدیگه باید تلاش بکنن
شما یه مدت سعی کنین دل همسرتونو بدست بیارین با در نظر گرفتن سلایقش و اخلاقیاتش
به خودتون خوب برسین رنگ و لعاب بدین و عطرهای خیلی خوب استفاده کنین
شاید اولش سخت باشه براتون که مطابق میلش عمل میکنین ولی بعد از یه مدت که رفتار شمارو ببینه که دوستش دارین و براش همه کاری میکنین اونم شمارو دوست خواهد داشت و برای خوشحال کردن شما هر کاری میکنه
فقط در زندگی ها باید مواظب باشیم که احترام ها در هیچ شرایطی از بین نره که اگه بره برگشتش سخته