تاپیک ها و ناراحتی های بعد از اون
سلام دوستای گل خوبین؟
بازم ریحانه اومد با دردسراش!!
بچه ها من تصمیم گرفته بودم نیام اینجا، یعنی خیلی وقته این تصمیم رو میگیرم که دیگه هیچ تاپیکی نخونم ولی بازم نمیتونم!!
بچه ها من مثل خیلیا نیستم که وقتی از پای کامپیوتر بلند میشن همه چی رو فراموش میکنن! من بیشتر وقتم به فکر کردن به مشکلات بچه های اینجا میگذره!حتی خیلی از تاپیکا به شدت منو ناراحت میکنن.
نمیدونم باید چیکار کنم!نمیدونم چطور باید خودمو قوی کنم.
تقریبا 1هفته اخیر رو خیلی کم به اینجا سر زدم وتاپیکای خیلی کمی رو خوندم ولی بازم...
نمیتونم سریع موضوع یه تاپیک رو فراموش کنم.تقریبا بیشترشون هم میخونم و وقتی نمیتونم کمک کنم، فقط غصه میخورم!!
بچه ها نمیدونم این واقعا مشکل بود که من بیانش کردم یا نه!ولی اگه کسی راهی به ذهنش میرسه راهنماییم کنه.
اگه بخوام همینجوری پیش برم داغون میشم.الانم نسبت به روزی که با این تالار آشنا شدم خیلی روحیه ام بدتر شده.
اگه ترک این تالار کنم همه چی درست میشه؟؟؟؟؟؟ترکشم سخته!!
مثلا اگه یکی اینجا خداحافظی کنه وبگه من دیگه نمیام من ناراحت میشم!!حتی اگه تا حالا یه بارم باهاش چت نداشته باشم! حتی اگه فقط یه پستی رو ازش خونده باشم!انگار دوستم میخوام بره و من دیگه نبینمش!!خنده داره:rolleyes:
ببخشید طولانی شد.
- - - Updated - - -
تازه برای طرف این دوستان مشکل دار هم غصه میخورم!!یعنی خودشون که خوبه من به اونی هم که با این کاربر به مشکل خورده یا... فکر میکنم!!
فکر کنم همینجوری پیش برم راهی تیمارستان بشم!:cool: