-
چرا ازدواج؟
سلام;سوالی که مدتی هست برام پیش اومده اینکه چرا باید ازدواج کرد؟من 18 سال دارم و شاید به نظر شما کمی زود باشه که به اینجور مسائل فکر کنم اما در واقع اینطور نیست.الان تقریبا همه ی هم سالام به ازدواج علاقه دارن اما من هرچی فکر میکنم به نظرم منطقی نمیاد.خوب شاید مسئله نیاز جنسی رو مطرح کنید که باید بگم که میشه بدون این هم سر کرد و از لحاظ نیاز عاطفی هم باید بگم که برای مدت کوتاهی بعد ازدواج دوام میاره.حالا فرض میگیرم ازدواج موفقی صورت بگیره که هر دو مورد بالا رو هم به طور کامل رفع کنه.حالا این سوال مطرح میشه که آیا ارزش این همه سختی و مسئولیت ازدواج رو داره؟چون اگه کسی ازدواج نکنه مسلما مخارجی برای همسر و فرزندان وجود نداره بنابراین میتونه زندگی بهتری از لحاظ مالی داشته باشه.
-
فایل چرا ازدواج
از دکتر فرهنگ
1-02 (www.DrFarhang.blogfa.com)
موفق باشید
-
خب شما 18 سالتونه !!
بزا بزرگتر شی! اون موقع عاشق میشی ! می خوای مستقل باش - می خوای استقلالت رو ثابت کنی - می خوای خونواده تشکیل بدی بابا شی !
یعنی این چیزا رو بدون ازدواج می خوای؟؟؟
البته بستگی به اعتقاد و دینتم داره اگه مسلونی .................. اگه نیستی................ - خیلی جای بحث داره
-
در واقع فکر میکنم آدم با ازدواج کردن به هیچ استقلالی دست پیدا نمیکنه و به علاوه کلی محدودیت هم پیدا میکنه.هیچ علاقه ای هم به نق نق بچه ندارم!بله مسلمون هم هستم ولی کلا در مورد مسائل مذهبی هم تفکر میکنم.شاید درست نباشه کارم اما تا عقلم چیزی رو نپذیره بهش اعتقاد قلبی پیدا نمیکنم.
-
کیارش سن که بالا میره دیگه نیازهات قوی تر میشه .
مثلا نیاز جنسی ات به همین سادگی برطرف نمیشه ، باید علاوه بر اون نیاز عاطفی و عشق و علاقه هم قاطی مسائل جنسی ات بشه تا واقعا بتونه تو رو از همه نظر ارضا کنه .
پس اگه تو الان نیاز جنسی ات به اون حد نرسیده ، دلیلی نمیشه که ازدواج مورد نیازت نیست .
منم نیاز جنسی ام تا حدودهای بعد از دانشگاه به اون حد نرسیده بود .
-
مرسی از پاسخ هایی که دادین.بهر حال امیدوارم هیچ وقت نیاز هام شدید نشه تا خودم رو به دست خودم بدبخت نکنم:d
-
اگه تصورت از ازدواج اینه که بدبخت شی باید بهت بگم که تو داری به موضوع ازدواج یکطرفه نگاه می کنی . انگار هیچ کدوم از ماها اومدنمون به تاپیک تو فایده ایی نداشته.
انگار اصلا به حرفهای ما توجهی نکردی .
انگار حرفهای ما برات مهم نبوده .
انگار حرفهای ما برات ارزشی نداشته .
که میای میگی با دست خودم خودمو بدبخت کنم .
منم که همسن تو بودم واقعا نمی دونستم مردم چرا ازدواج می کنن . بذار یه مدت بگذره بعدا می فهمی .
- - - Updated - - -
مطمئنم فایل صوتی رو هم گوش نکردی که asemani گذاشته
-
بابا من میگم این آدمایی که زن دارن و میگن ازدواج نکن درواقع حسودن باور کن همینه.ازدواج آدمو کامل میکنه بابا زن آدم در روز یکی دوبار آدمو شیر کنه چه خبره .آقا اصلا نیاز جنسی رو بیخیل ما قبل ازدواج پولامونو برای خودمون خرج میکنیم تا دخترا خوششون بیاد بعد ازدواج پولامونو برا زنمون خرج میکنیم تا خودمون خوشمون بیاد باور کنید از نظر مالی و پس انداز بعد ازدواج بهتره
کلی بگم تا تهش بگیر همچی بعد ازدواج خوب میشه عالی میشه وقتی تو برای زنت واقعا شوهر باشی و زنی که میگیری واقعا زن باشه وسلام