کمکم کنید تا درست زندگی کنم
بچه ها من زیاد اینجا تایپیک گذاشتم . با موضوعات مختلف . حتما بعضی هاتون منو می شناسید . بعضی از تایپیک های منم از بحث منحرف شده . خیلی ها هم از اینکه من بتونم آدم درستی بشم ناامید شدند .
اما من تصمیمم رو گرفتم که آدم درستی بشم . مشکلاتم توی زندگی کم نبوده .
اختلافات پدرو مادرم و لطمه هایی که به من و برادرم زد و دعواهایی که در مواری یک سال یا بیشتر طول کشیده . خیانت های پدرم به مادرم و بی خیالی مادرم نسبت به خانواده .احساس طرد شدن توسط جامعه .
تفاوت فاحش من با خانواده و تا حدودی جامعه ای که توش زندگی می کنم . ناتوانی در فهم اینکه یک رفتار برام مناسب هست یا نه . ناتوانی برای تصمیم گیری قاطع برای زندگی و تصمیم های مقطعی که می گیرم و زود نظرم در موردشون عوض می شه .
نداشتن آدم هایی در کنار خودم که اون ها رو بتونم الگو قرار بدم بحث های بی مورد با خانواده و تحمل تحقیری که از طرف اون ها می شوم . نداشتن رضایت از موقعیت فعلی ام و شکست های مکرر عشقی و ترس از ریشه یابی رفتارهام یا اصلاح اون ها به طوری که خیلی موقع ها از ادامه ی بک بحث منصرف شدم و حتی کاری کردم که دیگه نتونم از اون نام کاربری ام استفاده کنم .
نمی دونم فکر کنم ۴ تا ahmadi00 تا الان ساختم و هر دقعه کاری کردم که دیگه نتونم از اون نام های کاربری استفاده کنم .
بچه ها هیچ جایی رو به جر همدردی ندارم . به نظرتون از کجا شروع کنم . فقط نا امیدم نکنید :323: