-
میترسم بهش فرصت بدم
سلام .من دختر 27 ساله ای هستم که به مدت 1 سال با پسری آشنا شدم .از هر لحاظ ایده آلمه خیلی با ایمان و مقید با اصول هست ولی متاسفانه دیروز یه اعترافی کرد و اینکه گاهی وقتا که ناراحته سیگار میکشه !این قولم بهم داد که ترک میکنه حتی گفت آزمایش میدم هر وقت تو بخوای . قبل این جریان با هم تصمیم گرفتیم بریم مشاوره ازدواج نه اینکه مشکلی داشته باشیم نه،فقط برای اینکه بیشتر از خصوصیات و شخصیت پنهان هم آگاه بشیم تا اینکه این موضوع گفت و من که متنفر از دود و .....هستم ناراحت شدم و ترکش کردم . ولی دلم پیششه ،توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ بهش فرصت بدم ؟
-
سلام . به همدردی خوش اومدی
ببین خانمی کسی اینجا بهت نمیگه بهش فرصت بدی یا نه
ولی اگر تمام شرایط خوبه و مشکل فقط سیگار کشیدنیه که اونم گفته ترک می کنم و با توجه به رفتارش این اطمینان رو داری که ترک خواهد کرد ، از نظر خود من خوبه که یه فرصتی بدی. چون خودت هم داری وضعیت امروز جامعه رو می بینی و یه مقداری این موضوعات الان برای مردم عادی شده.
گفتی که ترکش کردی ! یعنی سر این موضوع مشاجره کردید؟ عکس العمل ایشون چی بود ؟ الان چند وقته خبر نداری ازش؟
-
تا خالا اومده خاستگاری یا فقط دوستین؟اولین کاری که می کنی بهش می گی
بیان خاستگاری بعد از اون راجع به سیگار و مشاوره صحبت می کنید.
-
هیچ وقت مشاجره نداشتیم سر هیچ مسئله ای. چیز خاصی نگفت خیلی ناراحت شد همین . از دیشب دیگه خبری ازش ندارم .خیلی دلم میخواد با یه روانشناس صحبت کنم و مشاوره بشم .میترسم ...آخه دختر عمم همین اشتباهو کرد و الان شوهرش معتاد و زندگیش ....خلاصه این فکرا داره اذیتم میکنم
-
به نظر من فعلا باهاش در تماس نباشید که به فکر ترک کردن سیگار هم بیفته مطمعن باشید اگه دوستتون داشته باشه بهتون زنگ میزنه