تهدید به آتش کشیدن منزل پدری
مشکلاتم رو تو تاپیک های قبلی نوشتم ...
مشکل اصلی رو پیدا نمیکنم
واقعا سر در گمم
نمیدونم رفتار درست چیه
فکر میکنم رفتارم از قبل اشتباه بوده که مشکلات مختلف داره یکی یکی سر باز میکنه
جدیدا هم این :
خواهر زاده من به خاطر جدایی پدر و مادرش خونه پدرم زندگی میکنه از بچگی اونجا بوده تا الان که 18 سالشه و پشت کنکور
همسرم رو رفتارش حساس شده میگه فلانی پررویی میکنه به من بی احترامی میکنه من از روزی که وارد خانواده شما شدم بار سومیه که بهش دستور میدم و چشم نمیگه ...
حالا دستوراتش چیه : ما تو مسافرت بودیم میگفت به فلانی بگو همین الان بره از نت نتیجه ارشد رو نیگاه کنه به من بگه
همون روز عموی فلانی فوت شده بود و این دستور اجرا نشد ... اون دوتای دیگه هم از این دست که آخریش پیش دستی بود که تعویض نشده بود ... همسرم احساس کرده بود پیش دستی که جلوش گذاشته کثیفه ازش خواسته بود که تعویض کنه فلانی هم گفته بود تمیزه و تعویض نکرده بود ...
همسرم همون لحظه پیش مهمونا قهر کرد و با هم اونجارو ترک کردیم اون شب دعوای مفصلی شد و از اون روز به بعد مشکلات جدید من
من کاری به مقصر ندارم اصلا مقصر فلانیه .... ولی برخورد همسرم خیلی غیر منطقیه
میگه تو نباید با فلانی حرف نزنی
نباید تا زمانی که فلانی خونه بابات هست اونجا بری
از گوشی من به فلانی اس ام اس میده فحش میده ..
یه شب نصفه های شب شیشه های اتاق فلانی رو با اجر شکسته
جدیدا هم منو مجبور میکنه به مادرم زنگ بزنم بگم ما خونتون نمیایم دیگه به خونه ما زنگ نزنین و دعوا کنم .. اگه این کارو نکنی الان میفرستم برن همه شیشه هاشونو بشکنن..
البته این موضوع چند بار با صحبتهای پدرم سعی بر حل شدن شد ولی نشد که نشد میگه چرا بابات گفت " یه پیش دستی مگه چیه که اینقدر سخت میگیری حالا که چیزی نشده "
من خونه باباتو آتیش میزنم ماشینشو اتیش میزنم
هر موقع که بابا مامانت نبودن یکی رو میفرستم سر وقت فلانی بلایی سرش بیارن که تا اخر عمر گرفتار بشه ...
خلاصه زندگی من شده همش تهدید
خیلی میترسم اصلا آرامش ندارم از طرفی خانواده ام ناراحتن از طرفی اصلا حرف به خورد این مرد نمیره