نقل قول:
اگه بین دوستات ادم بی ازار و خوش اخلاقی هست که انرژی مثبت بهت بده سعی کن ببینیش. حالا حتی هفته ای یه بار.
من به خاطر این که بیشتر مشغول کار بودم و از همون کودکی وارد محیط کاری ای که اکثرا بزرگسال بودن شدم دوست صمیمی ای ندارم . دوستام در حد سلام و علیک و احوال پرسی هستن .
نقل قول:
هر وقت شروع می کنن که بهت غر بزنن به خودت بگو اها الان وقت نشنیدنه. اصلا توجه نکن. حتی سعی نکن بفهمی که چی می گن اگه از فاصله حرف میزنن.
در اینکه همه ی اونهایی که برام مثال میزنن از صدقه سر خانوادشون به نون و نوا رسیدن شکی نیست ولی خودم میدونم که آدم موفقی نیستم .این عدم موفقیت میتونه بواسطه ی هر چیزی باشه . مشکلات خانوادگی -مالی -کم کاری خودم و... ولی نتیجش چیزیه که زندگی آیندمو میسازه و اون نتیجه باعث میشه من با علایقم بجنگم . سعی بیخیال بیخیال موسیقی -ورزش یا حتی کسی که بهش علاقه دارم بشم .
پشیمونم . بخشی از این پشیمونی ناشی از کارهای اشتباه خودمه و بخشیش به واسطه ی اشتباهات پدر ومادرم .
نقل قول:
حتما برید و یا در دوره ای رایگان شرکت کنید و یا در هر کاری حتی با در امد خیلی کم
این روزا اکسیژن هم پولی شده . مراکز رایگان من سراغ ندارم . مخصوصا اگر آموزشی باشه .
نقل قول:
نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده
مهارت من مربوط به یک شغل خاصه که عملا تعطیل شده . فکر نکنم گفتنش مشکلی رو حل کنه و ترجیح میدم نگم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
اگه بین دوستات ادم بی ازار و خوش اخلاقی هست که انرژی مثبت بهت بده سعی کن ببینیش. حالا حتی هفته ای یه بار.
من به خاطر این که بیشتر مشغول کار بودم و از همون کودکی وارد محیط کاری ای که اکثرا بزرگسال بودن شدم دوست صمیمی ای ندارم . دوستام در حد سلام و علیک و احوال پرسی هستن .
نقل قول:
هر وقت شروع می کنن که بهت غر بزنن به خودت بگو اها الان وقت نشنیدنه. اصلا توجه نکن. حتی سعی نکن بفهمی که چی می گن اگه از فاصله حرف میزنن.
در اینکه همه ی اونهایی که برام مثال میزنن از صدقه سر خانوادشون به نون و نوا رسیدن شکی نیست ولی خودم میدونم که آدم موفقی نیستم .این عدم موفقیت میتونه بواسطه ی هر چیزی باشه . مشکلات خانوادگی -مالی -کم کاری خودم و... ولی نتیجش چیزیه که زندگی آیندمو میسازه و اون نتیجه باعث میشه من با علایقم بجنگم . سعی کنم بیخیال موسیقی -ورزش یا حتی کسی که بهش علاقه دارم بشم .
پشیمونم . بخشی از این پشیمونی ناشی از کارهای اشتباه خودمه و بخشیش به واسطه ی اشتباهات پدر ومادرم .
نقل قول:
حتما برید و یا در دوره ای رایگان شرکت کنید و یا در هر کاری حتی با در امد خیلی کم
این روزا اکسیژن هم پولی شده . مراکز رایگان من سراغ ندارم . مخصوصا اگر آموزشی باشه .
نقل قول:
نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده
مهارت من مربوط به یک شغل خاصه که عملا تعطیل شده . فکر نکنم گفتنش مشکلی رو حل کنه و ترجیح میدم نگم .
- - - Updated - - -
.