-
تفاوت نژاد
سلام . من 27 سالمه و تا این سن فقط 3 خواستگار داشتم که فقط یکی از خواستگارها منو پسندید و اون دوتا نه .
من با پسری حدود 3 ماه هست که آشنا شدم از همون اول به قصد ازدواج. تقریبن در مورد همه چیزی صحبت کردیم از اخلاق و رفتار هم مطلع هستیم وقتی به این آشنایی رسیدیم قرار شد موضوع رو به خانواده ها انتقال بدیم ایشون یک هفته پیش به همراه خونوادشون برای خاستگاری به منزل ما اومدن اما پدرم و برادرم مخالفت میکنن به خاطر یه دلیل مسخره اونم اینکه ما فارس هستیم و اون عرب تنها تفاوت ما نژادمونه که فکر نمیکردم تا این قدر موجب مخالفت خونواده من بشه من حتی یکی دو روز مشهد هم رفتم که امام رضا کارمو حل کنه اما اوضاع فرقی نکرد این آقا، پسر خوبیه من توی این مدت خیلی امتحانش کردم و خوشبختانه همونی هست که انتظار داشتم پدرم و برادرم میگن که عرب ها تا وضعیت مالیشون خوب بشه به یک زن اکتفا نمیکنن
و شهوتشون هم زیاده
یعنی همه عرب ها این شکلین؟یعنی هر عرب پولداری بیش از یک زن داره ؟
نمیدونم چیکار کنم نمیخوام این فرصت رو از دست بدم
-
سلام عزیزم!ااینکه عرب ها گرم مزاج هستند تقریبا درسته. شما باید ببینید خودتون هم آیا گرم مزاج هستید؟(حتما قبل ازدواج از توافق جنسی تون مطمئن بشید)
ایشان عرب کجا هستند؟
در مورد خانوادشون که آیا آنها چند همسری دارند هم جستجو کردی؟
(یادت باشه عجولانه تصمیم نگیری.مجرد ماندن به مراتب از ازدواج اشتباه بهتره)
-
ما خانواده مادرم خوزستانی هستند و طبعا توی فامیل شون با عرب ها هم ازدواج می کنند و دارند
چیزی که من توی این فامیل دیدم و خود خانواده مادرم اینا به کرات میگن اینه که
وقتی یه پسر عرب یه دختر فارس رو می گیره خیلی زیاد بهش احترام می ذاره و به قول معروف می ذاره روی سرش. خودم هم به عینه این رو دیدم مثلا شوهر که عرب هست برای تمام کارها از خانمش که فارسه مشورت می گیره. حتی در کارهای اقتصادی که چندان به خانم خونه مربوط نمیشه
مثلا یه مورد یادمه این زوج یه زمین خریده بودن توی خوزستان و پسره می خواست بفروشه که وقتی موضوع رو به خانومش میگه خانومش مخالفت می کنه و میگه نفروش و آقا پسر هم بدون چون و چرا قبول می کنه و نمی فروشه. چند وقت بعد هم زمینه دو سه برابر میشه
البته اصلا نمیگم همه پسرهای عرب این طوری هستن. اما چیزی که من در اقوام خوزستانی مون دیدم این بوده که پسرهای عرب وقتی با دختر فارس ازدواج می کنن خیلی بهش عزت و احترام می ذارن و حتی نسبت به وقتی که با دخترهای خودشون (دخترهای عرب) ازدواج می کنن خیلی روی همسرشون بیشتر حساب می کنن و بیشتر احترام می ذارن
اصلا روی این موضوع که عربها فلان هستند تصمیم گیری نکنید. من خودم اصفهانی هستم و تا هفت جدمون فارسیم اما طبق چیزایی که دیدم خیلی از افراد عربی که دیدم از بیشتر ما فارسها بهتر بودن
لذا حتما خوب بررسی و تحقیق بکنید ، از طرفتون شناخت کامل پیدا بکنید به خصوص از نظر اخلاقی چون عربهای ایران معمولا وضع مالی شون هم خوبه و بعضی هاشون هم خیلی خوش تیپ هم هستن
با آرزوی موفقیت
-
سلام.ممنون مصباح الهدی وبابک1369 ایشون عرب خوزستان هستن من هم اصفهانی
بله ازشون پرسیدم که چند همسری دارید یا نه خب پاسخش این بود که نداریم
دیگه حتی خواهرم هم میگه باید رد کنی
چطوری تحقیق و بررسی کنم وقتی خونوادم مخالفن من ازش خوشم اومده فقط مونده برادر بزرگم که اگه اون هم مخالفت کنه باید همه چی رو تموم کنم
نمیدونم چیکار کنم
- - - Updated - - -
در ضمن خواهرم میگه اگه یه روز با هم بحث کنید عرب ها اهل ناز کشیدن نیستن راحت یه زن دیگه میگیره
-
خب پس همشهری هم هستیم و هر دو اصفهانیم
اینهایی که خانواده تون میگن همه شون مال عربهای کشورهای شیخ نشین و عربستان و ... است. عربهای ایران و خوزستان خیلی با اینا فرق دارن. والا اونایی که من دیدم خیلی هم به همسراشون وفادار بودن و گوش به حرفشون هم بودن
با این حال اولین قدم برای شما اینه که خانواده تون رو راضی کنید به اینکه اجازه تحقیق و شناخت بیشتر بهتون بدن. دقت کنید اصلا نباید جلوی خانواده تون بگید که پسر خوبیه یا اینا آدمای خوبی هستن که کار رو خراب تر می کنه. باید از راهی بگید که اول یه شناختی ازش بدست بیاریم و تحقیقی بکنیم و بعد راجبش قضاوت بکنیم. خدا همه جا و بین هر قومی بنده خوب هم داره
باید خودتون شرایط خانواده تون رو بررسی کنید. فکر می کنم توی فامیل تون اگر یه فرد با تجربه و ریش سفید دارید که خانواده تون روی حرفش حساب می کنند ، از اون کمک بگیرید که با خانواده تون صحبت کنه و فرصت شناخت بیشتر رو بهتون بدن خیلی کمک می تونه بکنه
به هر حال باید دست بجنبونید و خانواده تون راضی کنید که فرصت شناخت و تحقیق بیشتر رو بهتون بدن و درباره دیگران پیش داوری نکنند
-
ممنون
کاش همه چی درست میشد روزهای پر تنشی رو دارم سپری میکنم
ما حتی استخاره هم گرفتیم استخاره جوابش مثبت بود
خدا کاش کمک میکرد
-
اگه نگران چند همسری هستید قبل ازدواج تعهد بگیرید که شوهرتون حق صیغه و ازدواج موقت نداره ( البته کار جالبی نیست )
-
بله موافقم کار جالبی نیست
-
شما باید فعلا خانوادتونو راضی کنین که بیشتر باهاشون اشنا بشن وگرنه جور دیگه نمیشه موافقتشونو بگیرین
-
خب باید یک تحقیق حسابی انجام بدین در مورد چند همسری و فامیلهاشون، تحقیق همه جانبه نه فقط در مورد چند همسری .
ولی به نظر من شما خیلی گیر دادین ، الان مگه غیرعرب ها ، یعنی فارس - لر - ترک - بلوچ -آذری ، اینها مگه چند همسری ندارن ؟
قاعدتا دارند. ضمنا مواظب باشین که تمرکزتون صرفا فقط روی این موضوع نباشه و در موارد دیگه هم تحقیق کنین.