رفتار همسرم منفعلانه یا پرخاشگرانه؟
سلام
تو گشت و گذار تالار از تاپیک مفید رفتار جراتمندانه و منفعلانه و پرخاشگرانه متوجه شدم یا بهتر بگم احساس میکنم که مشکلی رو که از اوایل عقد دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم رفتار منفعلانه همسرم با خانودش هست و با بازکردن این تاپیک میخوام کمکم کنید که نقش من تو این زندگی با این شرایط برای فراهم کردم محیطی آروم چیه ؟
به عنوان مثال : همسرم امشب شیفت شب کاریه و ساعت 10 باید بره سر کار
ساعت 9 خواهرش تماس میگیره که میخواهیم بیایم خونتون من تلفن رو جواب دادم و گفتم فلانی امشب شب کاره ان شالله فردا شب به شام در خدمتتون هستیم
ولی همسرم بعد از اینکه تلفن قطع شد به من غر زد و دعوا کرد که این چه رفتاریه با خواهر من
مجدد تماس گرفت که من دیرتر میرم شما تشریف بیارین ...
یا وقتی که برای خرید به فروشگاه میریم بخاطر رودربایستی چیزی رو که گرونتره خرید میکنه ... میگه زشته طرف میگه چون گرون بود نخرید ... و اگه من مخالفت کنم غر میزنه و دعوا میکنه
1- به همین نسبت مشکل بزرگتر ارتباط با خانوادش هست که منو خیلی میرنجونه اگه بخوام مثال بزنم خیلی جزئی میشه ولی در کل احساس میکنم با این رفتارش خانوادش رو به من ترجیح میده
2- در ارتباز با خانواده من به خاطر همین رفتارهای منفعلانه سابق که جدیدا میگه از انجامشون پشیمون شدم سر من منت میذاره که من فلان تاریخ فلان کارو کرم...
منم از طرفی مجبورم به نا حق طرف همسرم رو بگیرم پیش خانوادم
از طرفی ناراحتم که ایشون چرا در مقابل رفتارای خانودش از من حمایت نمیکنه
مثلا تو مهمونیای عید خواهر زادم که به خاطر جدا شدن پدر مادرش تو خونه پدرم زندپی میکنه یه پیش دستی برای همسرم میذاره ولی همسرم بهش میگه پیش دستی منو عوض کن تمیز نیست .. خواهر زادم نیگاه میکنه میگه تمیزه کسی ازش استفاده نکرده بوده همسرم چیزی نگفت و شروع کرد با من دعوا کردن و غر زدن
منم گفتم همون لحظه خودت پا میشدی عوض میکردی یا منو صدا میزدی این کارو بکنم دیگه غر زدن و دعوا پیش مهمونا برای چیه ؟
اونشب زودتر از مهمونا اومدیم و به پدرم گفت من دیگه نمیایم خونتون .. اینجا به من بی احترامی میشه
همه رو ناراحت کرد و منو مجبور کرد که با خواهر زادم دعوا و بعد قهر کنم که آقا فقط دلش خنک بشه و خیالش راحت که من طرف اونم ....
خواهش میکنم کمک کنید بدونم احساسم درسته یا من دچار سو تفاهم شدم
اگه درسته از چه دری وارد بشم که بتونم به مرور زمان اصلاحش کنم