-
آدم کم حرف...
سلام به همگی...
راستیتش فرصت صحبت کردن کسی که دوستش دارم برام پیش اومده،ازاونجایی که زیاد تمایل به ازدواج نداشته و درس رو دلیل خودش میدونه و آدم کم حرف وخجالتی هست،نمیدونم چیکار کنم که اون هم یه جورایی از خودش صحبت کنه و بتونم حداقل کمی رابطه رو ازیکطرفگی دربیارم.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم(اگه لازم باشه با مثال) ...گیج شدم...
-
شما پسر هستین؟چون نام کاربریتون اینو نمیگه،پرسیدم
کمی بیشتر درمورد خودتون و مشکلتون توضیح بدبد.
-
آقای ندا؛
اول که قرار شد شما اسمتون را عوض کنید که دوستان دچار اشتباه نشن.
دوم این که این خانم با خانم موضوع تاپیک 6 فروردینتون یکی است؟ یا یه نفر جدیده؟
-
شرمنده بخدا ...هر دفعه میرم تو قسمت ویرایش مشخصات با چند تا دلیل اجازه رو بهم نمیده .نمیدونم باید چیکار کنم درباره ی این موضوع هم راهنماییم کنید ممنون میشم ..باز هم معذرت میخوام...درپاسخ شیدای عزیز هم بله همون مورد تاپیک 6 فروردینه...(برای راهنمایی بیشتر موضوع وصلت با آشنا رو بخونید ...ممنون...)
-
آقای محترم،
برای اینکه از تاپیکتون نتیجه بهتری بگیرید، بهتر هست که این را با تاپیک قبلی ادغام کنید. پایین همین صفحه سمت راست "ارتباط با ما"، تماس بگیرید و درخواست کنید که نام کاربریتون را عوض کنند ( یک اسم جدید پیشنهاد بدهید و دلیلش را هم بنویسید) و همینطور تاپیکهاتون ادغام بشه تا خواننده ها بهتر متوجه موضوع بشوند.
اما در مورد این دختر خانم،
حالا که فرصتی پیش اومده تا مستقیم با خودش صحبت کنید، می تونید بهش بگید که می تونه بعد از ازدواج هم ادامه تحصیل بده ( البته اگر واقعا اینطور است. وعده دروغ ندهید!).
بعد ازش بخواهید که اگر علیرغم حل مشکل ادامه تحصیل باز هم مایل نیست با شما ازدواج کنه، بهتون بگه تا تکلیف شما مشخص بشه و منتظر نمانید.
شما هم حتما رازداری می کنید و بهانه ادامه تحصیل را به ظاهر می پذیرید و از خواستگاری منصرف می شید.
چون گفتید محیط کوچیکه و حرف و حدیث زیاد، شاید این دختر خانم نتونسته دلیل واقعیش را بگه یا تحت فشار خانواده هست و بهانه آورده.
بهتره ببینی اگر واقعا مساله تحصیل است که حلش کنی.
اگر چیز دیگه ای هست بدونی که دیگه منتظر نمانی.