شوهر زود جوش و عجول و بی ملاحظه و البته عزیز من
سلام
خوشحالم که بعد از مدتها اومدم:friendly_wink:
یه مساله ای که منو خیلی آزار میده اینه که همسرم خیلی زودجوشه و اصلا صبر و تحمل نداره و به محض روی دادن چیزی که مطابق میلش نیست عکس العمل نشون میده اونم با داد و بد و بیراه گفتن به زمین و زمان و حرص خوردن و در نظر نگرفتن شرایط موجود...
اینم بگم که اگه طرف مقابلش من باشم این رفتاراش شدت خیلی کمی داره و ملاحظه منو میکنه ولی در ارتباط با بقیه نزدیکان و مردم اصلا قابل کنترل نیست حتی اگه من اونجا باشم و این موضوع برای من که آدم آروم و اهل مدارا و صبور هستم به شدت آزار دهنده و ناخوشاینده...
ایشون تو همه مسائل اینطورین ولی توی رانندگی دیگه شورشو در آورده و اصلا آدم صبوری نیست و اگه یه کسی راه نده یا بد بره تا اونو ادب نکنه دست بردار نیست حتی با اینکه میبینه من چقدر ناراحت میشم و اصرار میکنم که بیخیال بشه ولی هیچ چیزی اون لحظه اونو کنترل نمیکنه
چندین بار با زبون خوش و نرم باهاش صحبت کردم و از ناراحتی و عذابی میکشم پیشش شکایت میکنم ولی کو گوش شنوا همش قول میده و زیرش میزنه...
مطمئنم که بعدش از این رفتارش پشیمون میشه ولی هیچ تلاشی هم برای اینکه تکرار نشه نمیکنه
از اینکه همیشه نگران باشم و کنترل اون باشم خسته شدم آخه چطوری بهش کمک کنم تا اعصاب آرومتری داشته باشه و زندگیمون انقدر تنش بی ارزش نداشته باشه؟؟
کمکم میکنین؟؟:sad: