سلام.دوستان...برخلاف نام کاربریم که اسم خواهر زاده ام هست که خیلی هم دوستش دارم یه آقام..
دیروز به شما اضافه شدم و سال خوشی رو براتون آرزومندم..
25سالمه و کارمندم و از خوانواده ای با اصل ونصب مورد احترام ،وضعیت مسکنم هم 75% آمده استو کمی کوتاه قد و تقریبا شیک پوش و جمع بندی خودم از خودم پسر خوبیم وجمعبندی اطرافیانم ازم خیلی خوب..چند ماه پیش خواستگاری دختری رفتم که خواهر یکی ازدوستای صمیمیمه وپیش دانشگاهیه از لحاظ خونوادگی هم باهم رابطه داریم.خواستگاریمون جوری بود که چون محیط زندگیمون زیاد بزرگ نیست و برای جلوگیری از ترس حرف در آوردن مردم بیکار فقط بایکی از افرادخونوادش صحبت کردیم که ببینیم آیا آمادگیش رو داره و راضیه که پا پیش بزاریم یا نه...خونوادش هم بخاطر ارادتی که نصبت بهم دارن یه جورایی از خوشحالی بین خودشون اطرافیانشون پخش کردن و کم کم فشار آوردن که سریع جواب بده بهم(یه جورایی مثبت بده).اونم اول کار گفته بوده که فعلا به فکر درسش هست وقصد ازدواج نداره.واسه همین خونوادش بهم گفتن که منتظر بمونم.حالا هم کم کم فهمیدم که ازبس بهش فشار آوردن دیگه یه احساس میکنم جورایی ازم متنفر هم شده نمیخواد درباره ی این موضوع صحبت هم بکنه.نمیدونم کجای کارم رو درست انجام ندادم و باید چیکار میکردم که بهتر باشه...گیج شدم..
شاید باید رفت و آمدم رو بعد این جریان کمتر میکردم که کردم ولی چون با دوستم در ارتباط بودم نیمیشد که قطعش کنم...شاید باید به خودش میگفتم...شاید هم انتظار کیس بهتر رو داره( که انتظار بیخودی نیست) شاید هم فقط و فقط به درس فکر میکنه(البته اوضاع درسش هم عالی نیست:)متوسطه...
بهرحال با اینکه هنوز جوابم رو نگرفتم و خدا هم کریمه وصبر هم چیز خوبیه ولی یه جورایی دارم واسه جواب منفی آماده میشم...
راهنمایی که ازتون میخوام اینه که
1)چیکار کنم که با جواب رد دادنش راحتتر کنار بیام چون جریان طولانی شده منم خیلی دوسش داشتم احساس میکنم برام مشکل باشه..
2)برای جمع وجور کردن این جریان و با حرفهایی احتمالا بخاطر محیط نسبتا کوچیکی که توشم برای من و ایشون پیش میاد بهتره چه کاری انجام بدم،(رابطه ام رو باهاشون کم کنم یا چند مدت از محیط زندگیم دور شم یا...)
3)ودر آخر هم بهش بفهمونم که من نمیخواستم باعث اینهمه فشار از طرف خونوادش بهش بشم (نیتم مثل بیشتر آدم خیر بوده وبس..)
.......................بینهایت ممنون میشم که راهنماییم کنید...منتظر میمونم..........................