-
جواب مثبت بدهم یا نه
سلام چند روز پیش یه خواستگار واسم آمد که الان زنگ زدن بهش جواب بدم
پسره خودش تحصیل کرده بود و سربازیش هم رفته بود و الان یه شرکتی مشغول به کاره مسکن هم داره اما ظاهرش قدش کوتاس صورتش نه چندان جالب و به نظر میرسه خیلی بچه است و به مادرش وابستس البته از من دو سال بزرگتره
از نظر سطح مالی و تحصیلات در حد هم هستیم اما مادر پسره با یه سر و وضع افتضاح اومده بود لباسهای خیلی کهنه و کیف و کفش مخصوص هر جایی جز مراسم خواستگاری و البته جورابشم یه سوراخ گنده داشت
خود پسره هم یه شلوار جین پوشیده بود با یه پیراهن اسپرت من خیلی به تیپ اهمیت نمیدم اما اینها طوری هستند که اگه یه آشنا اینها رو ببینه آدم آبروش میره !!!
پسره هم واقعا پسر خوبی بود اما خیلی بچه بودطوری که فکر میکنم از نظر فکری من همش باید مسئولیت زندگی رو هم به دوش بکشم حالا به نظر شما تصمیم من برای نه گفتن درسته ؟؟
-
اون طرز لباس پوشیدن می تونه نشونه تفاوت فرهنگی باشه.برای مسئولیت پذیریشم
نمی تونی از روی ظاهر قضاوت کنی یکی هم ممکنه صورتش بیشتر از سنش بزنه ولی
مسئولیت پذیر نیاشه.برای شناخت بیشتر جلسات خاستگاری رو ادامه بدید.
سن شما و خاستگارت؟
-
24 و 26 آخه از اوناس که همش مادرش ساپورتش کرده البته بچه خوبیه ظاهر مادرش چی ؟ من به عقاید و فرهنگش بی احترامی نمیکنم یکی ممکنه چادری باشه اما منظم و مرتب باشه اما این خیلی پلشت بود نمیدونم چیکار کنم جلوی فامیل روم نمیشه بگم این مادر شوهرمه ینی در این حد ....
مرسی از پاسختون
-
پلشت؟تو این 29سال همچین واژه ای نشنیده بودم.
مطمعن هیچکس از شما به خاطر اینکه مادرشوهرت بدلباسه ایراد نمی گیره
نه مسخرت می کنه ولی بدلباسی می تونه نشونه بی نظمی هم باشه.اگر
شما به نظم اهمیت می دی باید ببینی نظم در آن خانواده و خاستگارت چه
جایگاهی داره به علاوه اینکه تفاوت احتمالی فرهنگی و مسئولیت پدیریشم
بررسی کنی.از نظر اعتقادی اقتصادی هم باید مراقب باشی.
از پدرش نگفتی.
-
چیزهایی که گفتید دلایل کافی برای جواب منفی دادن هستند، ولی نه به شکلی که اتوماتیک ایشون رو رد کنند. بستگی به میزان اهمیت این چیزها برای شما داره که به نظر میاد مهم هستند. این نوع تفاوت ها بعدها می تونند مشکل ساز بشند و ناراحتی های اساسی رو هم درست کنند.
-
خیلی ممنون از دوستان پدرش خوبه مشکلی نداره هم اخلاقش هم رفتار و تیپش خوبه . خدایی از خواستگاری دیگه چه جایی مهمتره که ادم به جورابش یه نگاه نمیندازه ببینه سالمه یا نه ؟؟ مادرم میگه بخاطر اینکه اصلا به خودش اهمیت نمیده و همش بفکر بچه هاشه منم راستش حوصله ندارم با کسی که باب میلم نیست رفت و امد کنم یه ذره هم مادرش کنایه زد چون من فوق لیسانس میخونم اون پسرش لیسانسه چند بار گفت دختر ها هی میرن دنبال درس سنشون میره بالا بعدا میمونن خوشم نیومد خیلی .اما چون ادم حرف درست کنی نیستم زیاد رو این قضیه تکیه نمیکنم واسه تصمیم گیری.ولی گفتم بگم شاید دوستان بتونن کمک بهتری کنن من یه خواستگار دیگه هم دارم که خیلی از این بهتر به نظر میرسه فقط این اولی دانشگاه بهتری درس خونده و با سواد تره به اون دومی هنوز جواب ندادم بنظرم کیسهای اینجوری بعدا هم گیر میاد نه؟
-
سلام مریم جان
زندگی خیلی فراتر از این حرفهاست.شما توجهی به سوراخ جوراب مادرش نکن.شاید توی راه این اتفاق افتاده و شاید اصلا خودش متوجه این موضوع نبوده.
اینها نمیتونه ملاک خوشبختی و یا خدایی نکرده بدبختی باشه
بهتره یه کاغذ و خودکار برداری و معیارهات رو بنویسی و نمره بدی.
این رو هم یادت باشه نوع دانشگاهی که افراد توش درس میخونن هم در خوشبختی شما قطعا تاثیری نداره.پس سعی کن ملاکهات رو درست بنویسی و ارزیابی کنی
اینکه میگی من حوصله ندارم با کسی که باب میلم نیست رفت و امد کنم خودش زنگ خطر جدی برای شماست و داره نشون میده شما هنوز امادگی شروع یه زندگی مشترک موفق رو نداری.
خانومی
مگه همه باید باب میل ما باشن؟!
مگه همه باید همون طور رفتار کنن که ما دوست داریم؟
زندگی مشترک یعنی گذشت.الان مشکل خیلی از دخترهای ما همینه.فکر میکنن بعد از ازدواج فقط و فقط خوشبختن و به مسافرت و خوش گذرونی زندگی رو میگذرونن و هرکاری که خونه پدری نتونستن بکنن رو بعد از ازدواج انجام میدن
که این یه اشتباه مطلقه و همین میشه زمینه ساز یکسری مشکلات و اختلافات.
شما وقتی میگی من میخواهم ازدواج کنم باید صابون این رو به تنت بمالی که ممکنه خانواده همسرت دقیقا نقطه مقابل شما باشن.چیکار میخواهی بکنی؟اینها اگر باب میل شما نباشن چه اتفاقی میفته؟
اگر حوصله شروع زندگی مشترک رو نداری این کار رو نکن.
در مورد خواشتگار اولیت هم بهتره چند جلسه بیان خونه شما و شما باهاش بیشتر صحبت کنی و ببینی چقدر مسئولیت پذیره.اما اینکه میگی قدش کوتاهه و قیافه جالبی نداره از نظر شما دقت کن که همین بعدها برایت مشکل ساز نشه.
فعلا هم فکرت رو بذار روی همین دو تا خواستگار و به امید اینکه حتما بعدا کیس بهتری گیرت میاد اینها رو رد نکن.زود هم جواب نده و رفت و امد کن.
موفق باشی
-
سلام
انگار شما خیلی سطحی و ظاهری نگاه میکنید شما با این نوع دید توی زندگی به مشکل برمیخورید اون تصویری که از خواستگار برای خودتون ساختید با ایشون که اومدن خواستگاری کلی تفاوت داره چون توی تصویر سازیتون ظاهر رو خیلی رتبه دادید به این مشکل برخوردید به قول مریم 123 عزیز برید و معیارهاتونو مشخص کنید زندگی که اینا نیست اگه اینقدر ظاهر براتون مهمه همین اول نه بگید و خودتونو راحت کنید چون تغییر دید و نگرش واقعا زمانبره اگه توی زندگی بخوایید هی به ظاهر ایشون و خانوادشون فکر کنید که کلی انرژی صرف ناراحت کردن خودتون خواهید کرد خودش مهمتر از ظاهرش باید باشه حالا یه آشنا هم ببینه و هر فکری که میخواد بکنه اگه معیارهای یه مرد زندگی رو داره که اینا مهم نیستن ولی اگه براتون این جور چیزا واقعا اهمیت داره به مشکل برمیخورین پس همون کلمه نه به عدم برخورد با چالش های بعدیش می ارزه
-
عزیزم به نظر من شما اصلا از این خواستگار خوشت نیومده و بدلیل اینکه از افزایش سن میترسی و ... (که البته ترس بیراهی هم نیست!) مردد هستی ولی به نظر من این دلایلی که گفتی هر کدوم به تنهایی میتونه برای جواب منفی دادن کافی باشه، به هر حال ظاهر آدم نشون دهنده طرز تفکرش هم هست منم نمیگم که همه باید لباس مارک دار بپوشن اما به نظرم مرتب و تمیز بودن و تشخیص اینکه یه جاهایی آدم باید بیشتر به خودش برسه نشون دهنده فرهنگ و حتی تا حدی شعور و هوش اجتماعی آدمهاست. به هرحال یه آدم خیلی معمولی هم میدونه که توی مجلس خواستگاری شلوار جین پوشیدن !! کار جالبی نیست .
در ضمن اگر جواب منفی بدی ممکنه بعدا آدم بهتر از این آدم یا بدتر از این آدم به خواستگاریت بیاد اما چیزیکه مهمه این هست که تو توی این مقطع از زندگیت حاضر نبودی با آدمی با این شرایط ازدواج کنی :rolleyes:
-
من فکر میکنم بهتره شما چون عقاید متفاوتی با ایشون داری با ایشون ازدواج نکنی.