صبوری خواستگارم که تمام شرایط ازدواج را دارد/نشانه چیست؟آیا علاقه؟
با سلام
من بهدیس هستم 20 ساله و دانشجو
دو سال قبل خانواده ای برای پسرشون به خواستگاری من آمدند (البته انتخاب من توسط آقا پسرشون بوده) (ایشون می خواستند قبل از این بیایندخواستگاری اما با شناختی که ازخانواده ما داشتند صبر کرد اند تا من کنکور بدهم) مجلس خواستگاری رسمی نبود و من این آقا را هم دقیقا ندیدام/چون پدرم به خاطر سن من موافق نبود و جواب رد دادیم .این خواستگاری توسط مادر پدر و خواهر شون چندین بار در منزل ما.و چندین بار توسط پدرشون بیرون از منزل با پدر و و بزرگترهای خانواده من مطرح شد/ایشون لیسانسه بوده اند و می خواستند ادامه تحصیل بدهند .سربازی رفته بودند کارمند بودند با 8سال اختلاف سن / با پس انداز /
ایشون بارها دنبال علت جواب منفی من بوداند تا اینکه مادرشون خواستند که شخصا با من حرف بزنند و من گفتم که من به کسی قول نمیده ام و دوست ندارم که پسرشون را به بازی بگیرام که بگم چند سال منتظر من بمونن.و خلاصه این که من حداقل تا دو سال ( فکر میکدام در این مدت ازدواج کنند) دیگه قصد ازدواج ندارم و ایشون چون تمام شرایط ازدواج را دارند بهتر است که منتظر نمونن و ازدواج کنند.اما مادرشون گفتند که برای پسرشون نگران اند چون پسرشون گفته:یا این دختر یا هیچ کس/و حالا دو سال میگذرد و این آقا ازدواج نکردند و حتی پیش یکی از اقوام ما گفته بودند که ازدواج نمیکنند و منتظر من اند و اقوام ما به ایشون گفته بوده که دختر زیاد هست اما ایشون گفته دختر خوب و موردعلاقه من یه دونه است اون هم من
راستی خانواده های ما هر دو در یک طبقه اجتماعی . مذهبی هست .
سوال من اینه که علت صبوری ایشون چیه؟ عشق و علاقه؟ یا ؟ (لطفا آقایون تالار نظر بدند که اگر مردی به خاطر دختری صبوی میکنه آیا واقا علتش علاقه است؟)
لطفا کمکم کنید. من باید چه کار کنم؟ فکر کنم دوباره بعد از این ترم درسم تابستان بیاند خواستگاری. چون دوسال تمام میشه.