-
عدم تحریک چندباره مرد
پسری 27 ساله هستم . حدود یک ماه عقد کردم و رابطه زناشویی با همسرم شروع کردم . بعد از کلی پستی و بلندی در رابطه مون به یک مشکل برخوردیم. من همواره در شروع معاشقه بخوبی تحریک می شم و تقریبا همیشه بخوبی هم ارضا می شم. اما مشکل اینجاست که برای بار دوم دیگه نغوظ ندارم. و در شرایطی که همسرم مهیاست نمی تونم خواستش برآورده کنم . از نظر توان جسمی هم یه مرد معمولی هستم و قبل از ازدواج روزی 3 یا 4 یار تحریک شدید می شدم .
لطفا راهنمایی کنید !
-
تحریک 3 یا 4 بار قبل از ازدواج شما خیلی عادی نیست البته. دلایل می تونن زیاد باشن از روانی گرفته تا فیزیکی و شما باید برید پیش روانپزشک یا سکس تراپیست تا بتونه این دلایل رو پیدا کنه. متاسفانه در انجمن نمیشه این مسائل رو علت یابی کرد.
-
معمولا مردها در هر رابطه فقط یکبار ارضا میشن. باید روشهایی را یاد یگیرید که انزال را به تاخیر میندازه تا همسرتون اول ارضا بشه بعد شما. دوبار انزال پیاپی در مردها تقریبا غیر ممکنه
-
مسائل جنسی توی فروم ممنوع هست
ایران سلامت یا سایت تنظیم خانواده
در ضمن انزال 2 بار پشت سر هم امکان پذیر نیست
-
از آنجا که همدردی در رابطه با مسائل جنسی مشاوره نمی دهد ، و وضعیت شما نیز نیاز به بررسی دقیق با شرح جزییات از سوی شما دارد تا
راهکارهای تقویت و تغییر رفتار جنسی را دریافت کنید ..نیاز به مشاوره حضوری دارد.
در فضای مجازی نیز به سایت پایگاه تنظیم خانواده که در زمینه مسائل جنسی مشاوره می دهد مراجعه کنید.( برای هدایت به این پایگاه روی
لینک زیر کلیک کنید )
ازدواج،آموزش مسائل جنسی و زناشوئی،سلامت خانواده، پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده