قد کوتاه-اعتماد به نقس کم-علاقه به همجنس
من پسرم. 22 سالمه دانشجوی کارشناسی مکانیک قدم173 هستش وزنم 59 از لحاظ قیافه خوبم دوران دبیرستان عاشق ی پسر شدم که از زندگی انداخته بود منو ولی بعد ی مدت ی دوس دختر پیدا کردم که تا حدودی تونستم اونو فراموش کنم اون دوس دختر هم از ی شهر دور بود و من فقط تونستم ی دو سه باری ببینمش و رابطه ما فقط اسمسی و تلفنی بود.بعد ی مدت با ی پسر آشنا شدم تو دانشگاه که خیلی خوشگله از من دو سال کوچیکتره قدش 187 هستش و تازگیا احساس میکنم دارم عاشقش میشم یعنی خیلی دوس دارم باهاش باشم همه فکرم شده اون وقتی باهاشم بعدش اصلا کلی فرق میکنم و خیلی خوشحالو با انرژیم اصلا وقتی اسمس میده خیلی خوشحال میشم و خلاصه این وابستگی ها منو عذاب میده و از این بیشتر اینکه دختره واسه من زیاد جذابیتی ندارن و من همیشه تو خیابون اینا به پسرا نگاه میکنم تا دخترا .من خیلی زیاد دوست صمیمی ندارم تقریبا آدم تنهاییم خیلی وقتا اصن نمیرم بیرون تقریبا خونه هستم ولی تازگیا یکم کم شده.تو رفتار اجتماعیم هم یکم مشکل دارم
خودارضایی میکنم بیشتر وقتا با رفتن به سایتای گی و پسرانه(gay teen) با اینا خدومو ارضا میکنم چون اینا بیشتر بهم حال میدن
از دوستان خواهش میکنم کمکم کنن که
1. چطور میتونم به دخترا علاقه مند شم
2.چطور میتونم فکر اون پسررو از ذهنم بیرون کنم
3.چطور میتونم قدمو بلند کنم
4.چطور میتونم چاق بشم بدوان اینکه شکم و . . . اینام یزرگ بشه (البته پاهای نازکی دارم بد نیست یکم پاهام چاق شن)
5.رابطه اجتماعیمو چیکتر کنم