با رفتار بی منطق شوهرم چه کنم ؟
سلام به دوستان عزیزم !
اسمم پریچهره و 40 سال دارم . سال 76 با معرفی خواهر همسرم با هم آشنا شدیم و نامزد و بعد از یک سال ازدواج کردیم .رفتار شوهرم در دوران نامزدی بی نهایت عجیب بود . البته این تحلیلیه که الان دارم . اون موقع 25 سالم بود و اصلا این درک رو از موضوع نداشتم . فقط می دیدم شوهرم اصلا علاقه ای به من نداره . کسی که برای دیدار پیش قدم می شد من بودم و تازه در تمام مدتی هم که کنار هم بودیم بیشتر به دعوا و جر و بحث می گذشت که همیشه هم متاسفانه با کوتاه آمدن من همراه بود . این بی علاقگی بعد از ازدواج ادامه پیدا کرد و در واقع با ورود به زندگی مشترک و مشکلات خاص اوایل ازدواج تشدید شد. اگه در دوران نامزدی سر مسائل پیش پا افتاده تر بود حالا تقریبا در همه زمینه ها اختلاف نظر به دعوا ختم می شد و انتظار شوهرم این بود که همیشه من باید کوتاه بیام وگرنه قهرهای طولانی که بعضا تا یک ماه هم ادامه پیدا می کرد به وجود می اومد. من هم خیلی احمقانه با همه نواقص زندگی کنار می اومدم مثلا یکی از ویژگی های شوهرم خساست بیش از حد در مورد هر هزینه ایه که به نظر خودش لازم نیست . در واقع شوهر من فقط خرید مواد غذایی را جزو هزینه های ضروری می دونه . تا امروز ( تعجب می کنید ولی در این 15 سال ) جز یکی دوبار برای من لباس نخریده و من همیشه با پس اندازی که از درآمدم دارم این کار رو می کنم .
قطع ارتباط با خانواده من به بهانه عروسی برادرم ، اصرار به ارتباط بیش از حد با خانواده خودش و کلا نادیده گرفتن من تو همه مسائل از جمله مشکلات منه . با این که من یک زن تحصیل کرده ، از یک خانواده متوسط با درآمد بسیار خوب هستم و تا امروز از ایشون و بچه ام هیچی کم نذاشتم . دخترم 11 سالشه و الان موضوع من خودم نیستم چون به هرحال نصف عمرم با این زندگی گذشت و تموم شد بلکه نگران دخترم هستم که تو این محیط خانواده چی ممکنه بار بیاد و بعدا چه عواقبی می تونه این نوع نگاه به زندگی براش پیش بیاره . لطفا کمکم کنید