-
مشکل با خانواده همسرم
سلام دوستان مدت زیادیه که نمیومدم تالار...
مشکلات منو اونایی که میدونن امیدوارم اینجا باشن
مشکل جدید من در واقع ادامه مشکل همون عدم علاقه اولیه و اینا هست ولی با این تفاوت که خانمم الان مدتیه که ابراز علاقه میکنه و همچنین الان حتی جلوی خانوادش هم وایستاده که به من علاقه داره و میخواد باهام زندگی کنه.
این وسط دو تا مشکل هست اول اینکه مادرش ازم خواسته حق طلاق رو بدم به دخترش اگر میخوام ادامه بدم
دوم اینکه اگر دخترش پشیمون بشه و ازین حرفا مهریش رو میگیره ازم
من و خانمم همو دوست داریم ولی مادرش و برادرش این وسط میخوان خراب کنن مارو و همش مادرش میگه دوست داشتن دخترم به اجباره و تظاهر..
ولی برام قسم میخوره که بخدا بهت علاقه دارم و دوستت دارم و ازین حرفا...
موندم بین ادامه دادن با این تهدیدای خانوادش و خانواده خودمم که مخالف ادامه رابطه ان.
-
سلام
در درجه اول سعی کن با کمک همسرت کاری کنی دیگه بحث به اینجور جاها نکشه که حرف دادگاه و ... پیش بیاد توسط خانوادش.
به خانمت خیلی شفاف بگو اگه میخواد ادامه بده اصلا دیگه نباید خودش و خانوادش حرف از مهریه و طلاق و این موارد بزنن و اصلا تا مدتی بیرون از خونه به دور از وجود خانواده ها همدیگه رو ببینید که بحث ادامه پیدا نکنه
به نظر من با وجود مهریه حق طلاق رو هم به خانمت بدی کلا دیگه باید تابع بشی
اونا اگه خیلی مصر هستند باید بین مهریه و حق طلاق یکی رو انتخاب کنن
من جای شما باشم تسلیم این خواسته نمیشم چون این خانواده پتانسیل اینکه هم طلاق رو بگیره و هم مهریه رو داره خودتو تو اون شرایط تصور کن که هم باید مهریه بدی و هم طلاق اونوقت ببین حاضری تو اون شرایط باشی
-
نه منم نمیخوام تسلیم بشم و دیروز قاطعانه به مادر خانمم گفتم اصلا این خواستتون رو قبول نمیکنم به هیچ قیمتی..
بعد یه جوری تهدید آمیز گفت پس اگر هر مشکلی حتی اگر دخترم نخواد زندگی کنه باید مهریش رو بدی گفتم باشه هر طور شده میدم ولی طلاق نمیدم...
شدیدا ناراحتن از این برخوردم ولی میخوام محکم باشم....