سلام دوستان عزيزم ميدونم همتون مهربونيد وگرنه به اين تاپيك سر نميزدين.ميخوام بدونم مهربوني چقدرخوبه وتوچه مواردي نبايد مهربون بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزيزم ميدونم همتون مهربونيد وگرنه به اين تاپيك سر نميزدين.ميخوام بدونم مهربوني چقدرخوبه وتوچه مواردي نبايد مهربون بود؟
مشخصات آدمهاي كمالگرا رو خوندم.تقريبا شبيه من بود.حالا بايد چكار كنم تامثل افراد عادي بشم؟من31سال با اين اخلاق بودم.چطور بايد تغيير كنم؟
سلام دوست عزيز
خيلي كلي و گنگه سوالت.واضح و دقيق مسئله تو بيان كن.
از طرفي ترجيحا بذار بعد از تغييرات سايت تاپيكت ادامه پيدا كنه كه پست ها از بين نره:72:
سلام دوستان عزيزم (مهسا جان.روياي صداقت جان.بچه مثبت.باران بهاري.مهربوني.پرنده غريب.صابر و...)ممنون به خاطر نظراتتون.من ميخوام شما تجربياتتون ونتيجه خوب يا بد مهربونيتونو واسم بنويسين.من آدم مهربوني هستم ونتيجه خوبي از مهربونيهام گرفتم.اما خواهرام ميگن خوبي حدي داره وبه خاطر سوءتفاهمهاي بيخود(البته به نظرمن)به عروسمون بي توجهي ميكنن.برادرم وخانومش خيلي خوشبختن ومن از خوشبختيشون شادم.هر وقت دعوتمون ميكنه بهترين غذارو درست ميكنه وبااحترام كامل رفتار ميكنه.اما يكبار كه حالش خوب نبود ويادش رفته بود ظرف واسه آجيل بذاره خواهرام از همون موقع باهاش چپ شدن گفتن بي احترامي كرده.خلاصه خواهر بزرگم اينقدر باهاش چپ شده كه به قول خودش ازمرگش ناراحت نميشه.من هميشه ميگم اونم مثل ما آدمه وباهاشون با منطق صحبت ميكنم.اما جدا قلب خواهرم سياه شده واصلا منطقي نيست.البته شوهرشم آتيش بيار معركه است.خداروشكربرادرم خيلي موفق ومهربونوخيرخواهه.من دوست دارم يه طوري خواهرمو از اشتباهش آگاه كنم.
:305:
سلام رز زرد شما نظري نداشتين ؟
مهربونا بگيد بايد چكار كنم؟نظر همتون مهمه حتي شما دوست عزيز
به خواهرتون بگید از این نوع اتفاقا برای هر کسی رخ میده منم خودم
بارها شده تو مهمونیا میوه گذاشتم فراموش کردم کارد میوه بزارم هرگز هم قصد بی احترامی نداشتم
اشتباهات اینچنینی خواهرتونو یادش بیارید ..
===================================
برای مهربونی هم بستگی داره اگر که مهربونی میکنی برای تلافی نکردنش بهتره
ولی برای خوب بودنم حدی قائل شو
همه چي تعادل!!
هميشه تعادل رو رعايت كن ، مشكلي پيش نمياد.
سلام سنجاب بازيگوش جان.من بارها به خواهرم گوشزد كردم اولاش به حرفام گوش ميداد اما الان ميگه تو نميشناسيش.حتي ميخواد واسه تولد دخترش دعوتش نكنه.من برادرمودوست دارم دوست ندارم دلخوري پيش بياد.آخه اون خيلي مهربونه.چكار كنم كه دعوتش كنه؟
روياي صداقت جان من شخصيت كمالگرا ومهرطلبي دارم نميدونم بده ياخوب؟!