دیدم نامردیه نیام خبرشو بهتون بدم....
دوستای خوب و مهربونم سلام به همگی....
منو یادتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تایپیک میخوام با زن صیغه ای همسرم کنار بیام...
دیدم توی روزایی که شرایط روحی بدی داشتم همه همراهم بودید و همه جوره راهنماییم میکردید حالا که خوبم بیام خبر خوبیم رو بهتون بدم...
الان حدود دو ماهه که صیغه همسرم با اون خانوم تموم شده و همسرم هم بخاطر شرایط روحی من مشکلات مالی اون خانوم رو حل کرد و صیغه رو تمدید نکرد.... به من گفت بخاطر سلامت و آرامش زندگیمون دیگه با اون خانوم ادامه نمیده...
مقداری بهش پول داد که باهاش یه خونه بخره و از اون بیابون خلاص بشه...
بچه ها باورتون میشه بعد از هفت سال تموم شد.... من هفت سال همه چیز رو درون خودم ریختم و اجازه ندادم هیچکس از این مسیله بویی ببره ... خدا جون خییییییلی دوستت دارم که بخاطر حرمت عشقی که بین من و همسرم بود صبرم رو زیاد کردی و اجازه ندادی من بین راه ببرم...
از همتون ممنونم... امیدوارم هر کسی اینجا به هر شکلی مشکلی داره خدا به بهترین شکل ممکن دستشو بگیره و خودشو به خدا بسپاره که اون خیلی ارحم الراحمینه.
RE: دیدم نامردیه نیام خبرشو بهتون بدم....
سلام
خیلی خوشحالم برات
واقعا همینه که می گه الله مع الصابرین
ان شاءالله سالیان داراز به خوبی و خوشی زندگی کنید و هر روز عاشقانه تر از دیروز باشید
برا منم دعا کن
دوست عزیز توروخدا دعا کن زندگی منم خوب شه :316:خیلی احتیاج به کمک و دعا دارم:302:
التماس دعا
یاعلی
اقلیما و مهسای عزیزم ممنونم از مهربونیتون.... امیدوارم خیلی زود شما هم به آرامشی که دوست دارید توی زندگیتون برسید... فقط توکلتون به خدا باشه...
آفرین به این همه صبر و تحمل.خوش بحالت عزیزم ب خاطر خودت ک انقد خوبی.اما حواست ب شوهرت باشه دیگه ازین کارا نکنه:72:
خواهرعزیز
ازشنیدن این خبرخیلی خوشحال شدم:43:
خدادرقران در نويد به فرارسيدن دوران توانايى و آسانى مىفرمايد:
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً
پس يقين داشته باش كه با دشوارى، آسانى خواهد بود.
امیدوارم که سالیان سال باخوبی وخوشی کنارهمسرتون زندگی کنید ودیگه هیچ غم وغصه ای به سراغ زندگیتون نیاد
بالاخره خداپاداش صبروتحملتون روبهتون دادبازم تبریک :72::72::72::72::72:
من روهم دعاکنید
سلام تعجب عزيز من پست هاي قبلي شما رو نخوندم و در جريان مشكل شما نيستم ولي خوشحالم كه مشكلت حل شده از خداي خوبمون براي اين همه نعمت سپاسگذاريم هميشه خوشحال و موفق باشي و شادي هاي زندگيت ادامه داشته باشه. خدا همسرت و برات نگه داره.
سلام تعجب عزيز
خيلي خيلي خوشحال شدم از خبري كه دادي.انشااله خوشبخت باشي.
براي منم دعا كنين.
يعني ميشه منم يه روزي تاپيك بزنم كه بچه ها منو يادتونه كه شوهرم بچه نميخواست حالا مامان شدم!!!!!!!!!!!:302::323:
الهي شكر
عزيزم در جريان تايپيك قبليت بودم، واقعا احسنت به اين صبرت:104:
خيلي خوشحال شدم كه مشكلت حل شد و از اين امتحان سربلند بيرون اومدي اميد آنكه با همين صبر و تحمل بقيه ي مشكلات زندگيتون حل بشه ان شالله
و ممنون از اين كه اين خبر خوب و بهمون دادي:72:
با اجازت تعجب جان،خوش خبر جان ان شالله مشكل شما هم به زودي زود حل بشه و ما منتظر خبر ني ني دار شدن شما هم هستيم به خدا توكل كنيد.