تردید در رابطه با خریدن یا نخریدن کادو(اورزانسی)
با سلام دوستان من یه خانم 27 ساله ام میخوام واسه ولنتاین واسه نامزدم هدیه بخرم من تو این جند سال هر مناسبتی بوده واسش کادو خریدم حتی اگه نبوده پیشم یه ترتیبی دادم که ادوشو همون روز بدم حالا امسالن ولنتاین پیشم نیست بهش گفتم عصبانی شد گفت نیستم که نیستم مگه قبلا بودم چه گلی به سرت زدم ادم خسیسی نیست حالا به نظرتون من واسش کادوشو بخرم یا نه؟:325::325::325:من اخساس میکنم عشقم یکطرفه هست دارم دیئنه میشم
RE: تردید در رابطه با خریدن یا نخریدن کادو(اورزانسی)
عزیزم حالا 20 روز تا ولنتاین مونده
فکر نکنم مساله ات اورژانسی باشه
حالا چند روز صبر کن
لازم نیست به این زودی تصمیم بگیری که کادو بخری یا نخری
تا هفته دیگه 1000 تا اتفاق جدید می افتد
چه برسه به 20 روز دیگه
نخر! به هزار و یکصد دلیل این کادو رو نخر
یک بار این تاپیکو زدی منتقل شد به انجمن آزاد.
جناب فرهنگ اونجا من گفتک چی بخرم یعنی یه مشکل نبود تبادل نظر بود ولی اینجا من واقعا دغدغه ام اینه که بخرم یا نه؟من خیلی حساسم اگه الان نخرم و دلیل قانع کننده ای هم واسه خودم نداشته باشم حداقل حند ماه اذیت میشم و اگه هک بخرم ئ بازم پشیمون بشم بازم همینطور چون شک دارم/:316:سرافراز جان میشه بگین چرا نخرم؟:325:shabe nilofari عزیز من اگه بخوام بخرم کادو باید تا فردا بگیرم جون باید بدم به کسی که همون روز بیشش باشه بهش بده>به نظرتون این گه شوهرم اصلا کادو نمیگیره واسم یعنی بده
به نظرمن شما کادونخرید
اجازه بدیدایشون هم یخورده فکرکنندبدونندکه وظایف یه همسراینه که عشقش روبه همسرش نشون بده حتی شده بایه تبریک ساده یا یه شاخه گل
کادوخریدن مهم نیست مهم عشقیه که ابرازمیکنه
اینالو جان به نظر من هم نخری بهتره
بذار درک کنه که کادو نگرفتن چه حسی داره
نمیشه که تمام بار عاطفی زندگی بر دوش شما باشه
تازه در این مسائل مرد باید پیش قدم باشه
اخه اگه نگیرم هم اون اصلا حواسش نیست من گفتم بگیرم شاید حداقل خجالت بکشه و شرمنده بشه من همیشه بهش کفتم عاشقشم همیشه سورپرایزش کردم ولی اون حتی یه کادو هم نگرفته البته پول میده خسیس نیست ولی اصلا یه جوریه که من فکر میکنم عشقن یکطرفه هست
اینالو جان
آدم وقتی کارهاش زیاد میشه ذهنش از این مناسبتها بیرون میره مردها هم معمولا مشغله زیاد دارند
شما خودت هم اگه یه شغلی داشته باشی که از صبح تا عصر وقتت رو بگیره و بعد هم تا شب فکرتو مشغول کنه دیگه ولنتاین که سهله عید نوروز رو هم فراموش میکنی
چرا اصول زندگی رو رها کردی و به این قضیه چسبیدی؟
هدیه نخریدن نشانه بی علاقگی نیست چون تو فرهنگ خیلی از آدما نیست بدون اینکه قصد ناراحتی دیگرانو داشته باشن
به اصول زندگی بچسب.اگه هدیه خریدنت باعث میشه توقع پیدا کنی اصلا نخر
کلا برای کسی که زیاد اهل هدیه دادن نیست هدیه گرفتن هم زیاد مهم نیست
پس کلا فکرتو رها کن و به مسائل مهمتر در زندگی فکر کن
سلام خانوم اینالو
من با نظر فکور موافقم چون آدمایی رو دیدم که نه یادشون میمونه که باید کادو بدن نه یادشون میمونه که واسشون کادو گرفتی یا نگرفتی. یعنی این چیزا براشون مهم نیس. البته شما خودت طرفتو بهتر میشناسی ولی بنظر من کادو نگرفتن معنیش این نیس که حتما دوست نداره