دوستان كمتراز24ساعت ميخوادبرام خواستگاربياد يه ذره استرس دارم به كمك فوري نيازدارم كم
سلام بچه ها
من قبلابهتون پست دادم ومشكلم بهتون گفتم
فرداساعت3بعدازظهرقراره برام خواستگاربياد البته فقط خانم وآقادامادنمياد تااگه من پسنديدن اون بيادمن ببينه وبعدصحبت كنيم:227::227:
ولي تازه داشتم باواسطه صحبت ميكردم من نگران كرد گفت فردا وقتي ميخوايم بيايم خونتون كمترآرايش كن..........گرچه من زياد اهل آرايش غليظ نيستم ولي واسطه بهم گفت ازاون آرايش قبليت يكم خفيفترآرايش كن
دوم بهم گفت ازلحاظ لباس پوشيده ترباش وموهات ازروسري ننداز گرچه همشون خانم هستن!!!سوم هم اگه ازت درموردچادرپرسيدن بهشون بگوكه بعضضي وقتهاچادرميپوشم(من فقط يكي دوبار توعمرم چادرپوشيدم)
يه ذره نگران شدم ممكنه ازاون خانواده هاي حساس باشن كه خيلي به چادر وآرايش تاكيد ميكنن
من دوست دارم يكي برام بياد كه مثل خودم وخانوادش مثل خانوادم باشه...مذهبي معمولي
وچيزي كه من بيشترميترسونه من خيلي كم برام خواستگارمياد شايددرسال يكي دوتا كه هروقت اومد قبل اينكه ماجواب بديم مرفتن وپشت سرشون نگاه نميكردن گرچه من اصلا هيچ عيبي ندارم وخانوادم همينجور نميدونم چرابعضي اين شكلي هستن!!!!!!!!
حالاميترسم اين خواستگاركه بعدمدتهاپيداشد بياد وهمين كارروبام بكنه ونپسندن ازاين ورمن روحيم ضعيفه وميترسم دچاربحران روحي بشم واعتمادبه نفسم ازدست بدم:316:
RE: دوستان كمتراز24ساعت ميخوادبرام
اول اینکه به سلامتی ... انشاءالله هرچه خیر و صلاح هست همون میشه ...
دختر عزیز نظر من اینه:
اول از اینکه نگران خواستگار نباش طبق آماری که دادی سالی یکی دو تا خواستگار داری وضعیتت خیلی بهتر از بقیه دخترهاست :311: چون الان معمولا دیگه خواستگاری وجود نداره یعنی مثل قدیم ها نیست که خواستگار پشت خواستگار میرفت خونه دختر دارها ... پس فکرت رو به خاطر کمی خواستگار و یا از دست دادن خواستگار مشغول نکن عزیزم
دوم اینکه به نظر من در مراسم فردا خود خود خودت باش سعی نکن نقش بازی کنی همونجوری که هستی همونجوری که همیشه آرایش میکنی همونجوری که تا حالا بودی باش مگه میخوای ببخشید مردم رو گول بزنی اتفاقا چون همه خانوم هستند باز هم به نظر من موهات رو قشنگ سشوار بکش میگی که آرایش کردنت هم معمولیه زیاد نیست پس مثل همیشه آرایش کن و دیگه بقیه کارهائی که طبق رسم و رسوماتت هست انجام بده دلیلی نداره که بخواهی یه نفر دیگه از خودت نشون بدی یا یه نقاب دیگه بزنی و بری جلو خواستگارت ...
در مورد جادر هم وافعا اگه نمیپوشی راستش رو بگو که تا حالا 2 - 3 بار بیشتر چادر نبوشیدی ... یادت باشه قراره یه عمر زندگی کنی پس با صداقت و راستگوئی برو جلو
RE: دوستان كمتراز24ساعت ميخوادبرام خواستگاربياد
سلام
عزیزم من هم با نظر دوستان موافقم تو خودت باش جوری که دوست داری زندگی کن.
اگه بخوای هر جور که بقیه میخواند ومورد پسند خودت نیست زندگی کنی در آینده اذیت میشی
عزیزم چند سالته؟؟
البته تو بعضی از مناطق ایران این جز رسم ورسومه که اگه پسر هم پسندیده باشه اول مادرش میاد در صورت توافق داماد رو هم میارن. تو این مناطق بخصوص اگه شهر کوچکی باشه به راحتی نمیشه این رسوم رو تغییر داد. ولی اگه شهری باشه که این رسم روال کار نباشه بهتره همسر کسی بشی که خودش تورو با همین شرایطت بخواد:72:
خواستگارهااومدن ولي ...........
سلام بچه ها
خوب هستيد؟
امروزمن طبق روال هميشه واون ظاهري كه خودم بودم به خودم رسيدم......وكلي براخواستگاري تدارك ديديم وخواستگارها اومدن
كه كاشكي نمي اومدن
مااونارونميشناختيم ولي تامادرم اونا روديدصورتش كش اومد گفتم چي شده؟گفت اينارومن ميشناسم اصلامادرشون خوب نيست خيلي شارلاتانه.......وزبون دراز وهيچكي ازش خيرنديده
من ساكت شدم وناراحت شدم
رفتم براشون چايي بردم خوش برخوردبودن
ولي اصلاصحبت نميكردن
هيچي نميگفتن ومجلس خواستگاري سوت وكوربود فقط من ومادرم صحبت ميكرديم مثلابهشون تعارف ميوه وشيريني ميكرديم واونا ميگفتن مرسي ولب نميزدن.........10دقيقه نشستن وبعد بهونه اينكه دخترشون مدرس بايد دنبالش بريم مدرسه وعجله داريم حتي مادرم بهشون گفت شماميدونيد كه ميايدخواستگاري ديگه چرا عجله داريد ورفتن
ولي بعدش غرمادرم بلندشد وگفت اين واسطه واقعا ايارونميشناخت ديگه به هيچكس اجازه نده هركس وناكسي روبياين خواستگاري خواهرام هم وقتي فهميدن كه اين خانواده آشناهستن صورتاشون كش اومد گفتن اينا خيلي پزوفيس وافاده هستن وعروسشون ازدستشون عاصي هست
من خيلي ناراحت شدم ولي زدم به بيخيالي
مادرم گفت ديگه هركي خواست برات خواستگاربفرسته نزاربيان اين چندموردكه اجازه دادي بيان هيچ كدومشون هيچ نفعي نداشت بهش گفتم پس من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟برم ازسر چهارراه شوهرپيداكنم؟؟؟؟؟اگه بهت بگم شوهرسراغ دارم ميزاري بياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه يه چيزديگه اين خواستگاركه برام اومد قبل اينكه بيان خونمون يه جارفته بودن خواستگاري.....يعني اينافكركنم درروزچند چندجاميرن خواستگاري!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه زدم بخ بي خيالي وتقديرم سپردم دست سرنوشت:310: