مشاوره شغلي - من پنجاه ميليون پول دارم اما نمي دونم چه كاري شروع كن
سلام خسته نباشيد
دوستان گرامي
من ليسانس منابع طبيعي گرايش محيط زيست هستم دو سال سابقه كار اداري دارم و متاهلم مبلغ پنجاه ميليون تومان پول دارم اما نمي دونم چه كاري بايد انجام بدم كه سرمايه ام رو بالا ببره البته بهتره بگم من و همسرم اين مبلغ رو داريم و هر دو حاضر به حمايت طرف مقابل هستيم نمي دونم چه شغلي رو شروع كنيم كه پول خوبي رو نصيبمون كنه در ضمن بگم كه مدارك فني و حرفه اي هم داريم اعم از كامپيوتر - نقشه كشي ساختمان - جوشكاري - سفتكاري- ماشين نويسي تا يادم نرفته خدمتتون عرض كنم كه در يكي از كلان شهرها زندگي مي كنيم از همراهي شما ممنونم
RE: مشاوره شغلي - من پنجاه ميليون پول دارم اما نمي دونم چه كاري باهاش
آیا خانه ملکی شخصی دارید؟
RE: مشاوره شغلي - من پنجاه ميليون پول دارم اما نمي دونم چه كاري شروع
سلام
با این که این دوست عزیز ، بیان مبلغی در صندوق پس انداز خویش را بازگو نمود.
گویا مبلغ زیادی را می خواهد از این مقدار به دست آورد .
در کسب و کار تا آنجا که ما شنیده ایم :
در مرام کسب و کار نمی توان راه های صد ساله را یک شب پیمود .
.
.
.
البته هستند کسانی که اینکار را انجام می دهند اما چه نانی بر سر سفره خود میاورند ، جای سوالاتی است بسیار .
......
دوست عزیز ، سعی نکنید پول های زیاد را تند و تند وارد صندوق ذخایر خود بکند .
سعی کنید اول تمامی جوابب کارها را در نظر بگیرید و با همسرتان به نتیجه ای برسید که خودتان در سر آن را می پرورید .
----
این سوالی که شما بیان کردید ، هر شخص از زاویه دید خود پاسخگو خواهد بود .
شخصی که لذت چندین برابر شدن قیمت اراضی و ملک های خود را چشیده ، مسلما به شما خرید و فروش زمین را پیشنهاد می کند .
شخصی که از راه مواد غذایی و ... به سرمایه خوبی دست یافته شما را به سمت فست فود ها و ... راهنمایی میکند .
و ......
-----
پس بهتر است تمامی علایق و توانایی ها را با هم و در کنار هم قرار دهید و با مقدار پولی که دارید آنها را یک کاسه کرده و انشا الله به نتایج خوب برسید .
و در آخر این را بگویم که کسب و کاسبی آن طرف ترس است .
موفق باشید .