-
با نامزدم مشکل دارم
سلام تورو خدا کمکم کنید
حدود 4ماه پیش با پسرخالم نامزد کردم اوضاع مالی خوبی نداشت ولی درعوض تائیدشده فامیل بودچه ازلحاظ اخلاقی چه تحصیلی.من بااینکه دخترپرتوقعی بودم تومادیات ولی قبولش کردم.من یکم مشکل اخلاقی دارم یعنی برای هرچیزحتما بایدواکنش نشون بدم اون اینمدت تحملم کردو با همه خواسته هام موافقت میکرد(تحملم کرد یعنی براخریدم زیادازش سواستفاده کردم یا نداریشو تورخش کشیدم) البته ب قول خودش. اما حدود 1هفتست ازاینرو ب اونرو شده.میگه ازاین ب بعدهر چی من میگم بایدهمون باشه.تفاهمی در کارنیست.قبلا براادامه تحصیل تشویقم میکرد الان میگه حرفشم نزن فقط بایدتو خونه بشینی بچه داری کنی.تحملم صبراومده بود بهش گفتم بدرد هم نمیخوریم باید جدا شیم ممانعت میکرد اما حالا خودش پاشوکرده تو 1کفش ک ازهم جداشیم.میگه من دیگه اخلاقم مثل قبل خوب نمیشه.میگه حرمتای بینمون ازبین رفته.میگه دیگه دوست ندارم.میگه نسبت بت دلسرد شدم.میگه اگه پام بمونی زندگیو برات جهنم میکنم.نمیدونم حرفاشو جدی بگیرم یا رو حساب لجبازی بزارم هرچندخودش میگه من آدم لجبازی نیستمو اگه 1باردرست فکرکرده باشم الانه.من اینونمیخام من دوسش دارم فقط میخاستم بهتربشه بش گفتم جداشیم.توفامیل حسود زیادهست اگه بفهمن میخام جدا شم مسخره عاموخاص میشم.خانوادمو چیکار کنم ؟کمکم کنید
-
RE: با نامزدم مشکل دارم
نمیدونم اینی که میگم صحت داره و یا نه
فقط یک فرض هست
لطفا به خودتون مسلط باشید و سریع واکنش نشون ندید از این حرفی که الان میگم
شاید ایشون با کسی آشنا شدند که معیارایی که درنظر دارند رو دارند و به پسرخاله شما هم ابراز علاقه میکنه و میشه گفت یه جورایی باهم مچ باشند
باتوجه به رفتارهایی هم که از قبل از شما دیده و سردش کرده، تمایل به این مورد جدید پیدا کردند
البته این فقط یک حدسه و باتوجه به اینکه شما سریع دربرابر هرچیزی واکنش نشون میدین و خویشتن داریتون کمه
ترس از بیان این موضوع رو داشتم
ولی اینم میتونه باشه به هرحال
حالا زود الم شنگه به پانکنید و نرید روی مخ نامزدتون که آره حتما اینجوریکه تو پاتو تو یه کفش کردیکه زودتر از من جدا شی به عشقت برسی ها!!!!!
آرام و متین و با خونسردی تمام و سیاست
از زیر زبون نامزدتون علت اینهمه اصرار به جدایی رو جویا شید
ضمن اینکه قبلش بگید که خودتونم میدونید رفتار درستی قبلا باهاش نداشتید و یه جورایی بهشون اعتماد بدین
یاحق
-
سلام
ناديا جون عزيزم منم اگه يه نامزد داشتم كه مدام كمبودام رو چماق ميكردو ميكوبيد تو سرم و هي دعوا درست ميكرد ازش سرد ميشدم و همين حرفي كه نامزد اين خانوم گفتن رو بهش ميگفتم
اين دليل نميشه ايشون زير سرش بلند شده باشه
بشين باهاش حرف بزن اروم و متين
بگو كه اين مدت رفتارات اشتباه بوده و ازش معذرت بخواه و بهش اطمينان بده كه دوسش داري و ميخواي باهاش زندگي كني و ديگه اين كارات رو تكرار نميكني
-
بچه ها مرسی ک جوابمو دادین کلی قوت قلب بود اما نادیا جون خیلی مثبت تر ازاین حرفاست بعید میدونم پای کسی وسط باشه.میگه دیگه نمیتونیم ادامه بدیم چون حرمتای بینمون ازبین رفته و من نمیتونم مثل قبل دوست داشته باشم.من با اینکه اونم خیلی تحقیرم کرد ولی چون دوسش دارم میتونم همه چیزو فراموش کنم ولی اون میگه هیچی ازتو ذهن من پاک نمیشه.با این حال حرفای شما رو بهش میزنمو باز ابراز ندامت میکنم ببینم چی میشه.بچه ها ازلحاظ روحی خیلی داغونم.بازم ازتون تشکر میکنم
-
به هرحال عزیزم
قبل از اینکه وارد زندگی زناشویی بشید
مشکلاتتون رو حل کنید و عقده ای نداشته باشید که خدانکرده بعد از ازدواج به تلافی کردن مبدل بشه
با کینه وارد زندگی مشترک شدن خیلی بده
یاحق
-
سلام دوستای خوبم راستش حرفاتونو مو به مو بش زدم قبول کرد گفت 1 فرصت دیگه بت میدم که اخلاق گندتو ترک کنی ولی از من توقع تغییر نداشته باش شاید کم کم اگه رفتارت خوب شد منم بهتر بشم ولی قول نمیدم.حالا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت.نمیدونم چطور باید خودمو تغییربدم.اصلا میتونم یا اصلا درسته زیربار این حرفاش برم؟میترسم چون منت کشی کردم دوربرداره هرچند فکرمیکنم برداشته
-
نترس عزیزم میخواد امتحانت کنه تو تغییر کنی نامزدتم کم کم باورت میکنه و میشه مث اولش
-
سلام
ببین عزیزم شما صبر این آقا را تموم کردی غرورش رو لگد مال کردی
حالا که وقتش رسیده یکم شما غرورت رو زیر پا بزاری شده رو دادن
این تعریفی که اول شما زا این آقا کردی . خیلی هم پسر خوبی بوده و شما کم کم آستانه صبرش رو پر کردی و به نقطه جوش رسوندی
ضمنا بدون زندگی بالا وپایین زیاد داره پس سعی کن خودت رو درست کنی
ول خرجی در این شرایط اقتصادی معنا نداره
بدترین جیز ( سم در زندگی ) منت گذاشتن تو زندگی سر مرد و غرورش رو له کردنه
تو همین سایت ببین روزگار کسانی رو که غرور مردشون رو خورد کردند.
پس حتما سعی کن خودت رو عوض کنی
و گرنه با یک ماه تظاهر به درست شدن هیچی درست نمیشه
اگه شما خودت رو درست کنی با تعریفی که از این آقا نوشتی اون برات خواهد مرد
موفق باشی
-
[align=justify]ایشون آدم حساسی هستن و از اون مردهای رمانتیک احتمالا که در بدو امر با رفتارایی مواجه شدن که خرده تو ذوقش! تمام حرفایی که زده از عصبانیته و ی مدت با هم خوب باشید میشه مثل اولش.مطمئن باشید. تو این شرایط اقتصادی هم اصلا فشار نیارید خیلی وضع خرابه.بقدری سر این مساله خانواده ها کم آوردن و دارن از هم میپاشن که حد نداره. خیلیا نمیتونن خونه تهییه کنن و خیلیا نمیتونن جاهاز بدن. پر توقعی اصلا نمیتونه خوشبختتون کنه!دوست دارید تحت فشار بذاریدش و مال حروم بیاره سرسفره یا همش تحقیراتونو تحمل کنه؟ اونوقت انرژی و انگیزه واسش میمونه که شما را خوشبخت کنه![/align]:324:
-
بچه ها صحبت کردن با شما خیلی بهم کمک کرد از همتون ممنونم.ولی حالا میدونید مشکل چیه؟ اینه ک من تاحالا شخصیتم اینطور بوده که همش حرف خودم باشه و خیلی مغرور بودم ولی الان با اینکه سخته ولی میخام خودمو تغییر بدم اما مشکل اینجاست بام سرد برخورد میکنه من تحمل ندارم حس میکنم تحقیر میشم.مثلا اگه بش بگم سلام عزیزم میگه سلام همین.خلاصه هرچی ک بش میگم 1عزیزم میزارم اولو آخرش ولی اون خیلی خشک برخورد میکنه میدونم از عمد اینطور برخورد میکنه اگه گله کنم میگه بایدکنار بیای.یعنی حقمه؟