مشکله بدی دارم که داره خردم میکنه
اول از خودم میگم . 29 سالمه و تازه چند ماهه ازدواج کردم . از نظر ظاهری هیچ مشکلی ندارم .ولی همسرم وقتی میخوایم سکس کنیم میزنه شبکه سکسی و اونو میبینوو با منم ارتباط برقرار میکنه یعنی یه چشمش به تی ویه . خیلی اذیت میشم . و غصم میگیره . باهاش قهر کردم . اونم گریه و زاری که تو اشتبا فکر میکنی . حالا هم چند روز پیش دیدم داره پایه فیلم خود ارضایی میکنه . من خیلی حساسم . من تقریبا همه کاری واسش میکنم . تیپای سکسی وحشناکی هم میزنم براش ولی بی فایدس. لطفا بگید چه طور برخورد کنم که نه خودم اذیت بشم واحساس نکنم که بی فایده ام نه اون پر رو بشه
RE: مشکله بدی دارم که داره خردم میکنه
ایشون به این فیلما عادت کرده ! معتادشون شده ! دلیل این کارش جذاب نبودن شما نیست ! دلیلش عادت کردن به دیدن این فیلما موقع ارضا شدنه ! فکر میکنه با دیدن این فیلما شدت لذتش بیشتر میشه !
ایشون عادت کرده و باید عادتشو ترک بدید ! یه هویی هم نمیشه ! کم کم !
اصلا اون نمیخواد اینو ترک کنه . من برای اینکه کارای متفاوت براش بکنم . خیلی سختی میکشم . مهره گردنم درد میگیره هیچی نمیگم . کمرم درد میگیره . ولی اون حتی با اینکه میدونه من از این کارش بدم میاد تغییری در رفتارش نمیده یا حتی نمیگه که سعی میکنم دیگه این کارو نکنم. احساس بدی دارم .
یه حالتی پیدا کردم چند روزه حتی از بوی بدنش بدم میاد و حالت تهوع میگیرم . تختمو جدا کردم ازش
خیلی اشتباه کردی عزیزم !!
در رابطه با مشکلت چیزی نمیتونم بگم فقط موضوع جدا کردن جای خواب رو اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی عملی نکن ..
این اولین شکافیه که بینتون میفته ..
هر وقت هر اتفاقی هم بیفته حق این که جای خوابت رو جدا کنی نداری ..
این شروعی میشه برای عادی بودن موضوع قهر و دوری و فردا پس فردا به جای اینکه جای خوابتو جدا کنی میگی من میرم خونه ی بابام و ..................
نکن عزیزم .. به ضرر خودته ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الف-ح
خیلی اشتباه کردی عزیزم !!
در رابطه با مشکلت چیزی نمیتونم بگم فقط موضوع جدا کردن جای خواب رو اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی عملی نکن ..
این اولین شکافیه که بینتون میفته ..
هر وقت هر اتفاقی هم بیفته حق این که جای خوابت رو جدا کنی نداری ..
این شروعی میشه برای عادی بودن موضوع قهر و دوری و فردا پس فردا به جای اینکه جای خوابتو جدا کنی میگی من میرم خونه ی بابام و ..................
نکن عزیزم .. به ضرر خودته ..
به خدا نمیتونم خودمو قانع کنم وگرنه میدونم که اینجوری اختلاف کش پیدا میکنه . ولی من اینقدر دارم اذیت میشم که فکر طلاق افتادم .
خیلی گریه میکنم وقتی صحنه خود ارضایی شو دیدم قلبم داشت کنده میشد . اینقدر ترسیده بودم . تنها هم هستم و نمیتونم با کسی درد دل کنم . میرم زیره لحافو گریه میکنم . لطفا یه چیزی بگین آروم شم
دوست خوبم سلام
خوش امدی به همدردی
یه سری به این سایت بزن و از مقاله هاش استفاده کن و سوالت رو اونجا هم بپرس
http://tanzimekhanevadeh.com
اینا رو هم نگاه کن:
كمكم كنيد، در مورد خود ارضايي شوهرم
با خود ارضايي شوهرم چه بايد بكنم ؟
[align=justify]این وادی ته نداره.شما هم تا آخر عمر نمیتونی هی کارای خفن بکنی که ایشون را راضی نگهداری!ایشون باید واقع بینانه به زناشویی نگاه کنه و سطح توقعاتشو تعدیل کنه! بشینید با هم صحبت کنید. جای خواب هم اصلا جدا نکنید به ضررتونه. اگه علاقه از دل بره بقیه زندگی زندگی نیستا![/align]:310: