دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی و ...
سلام دوستان. خوبین؟ من همین رازقی ام و با ادامه همون خواستگاری و اینا! همچنان درگیرم:
http://www.hamdardi.net/thread-26346.html
... تا الان که خدمت شما هستم، به این نتیجه رسیده ام( از طریق راهنمایی متاسفانه نصفه نیمه یک روانشناس که ما رو ارجاع دادند الان به یک روانشناس دیگه!... - داستانش طولانیه- ) که ایشون مقداری از نظر جنسی سرد هستند... حالا مشکل اینه که مقدارشو نمیدونم!... از طرف دیگه تناسبشو با خودم نمیفهمم... :302: واقعا نمیدونم که من چقدر گرمم یا ایشون چقدر سرد یا چقدر خواسته های جنسیمون با هم تناسب داره.
از طرف دیگه من آدم برونگراتر و احساساتی تری هستم و میترسم که از طرف ایشون احساس سردی و بی توجهی و بی احساسی و بی علاقگی دریافت کنم در آینده...
کلا آدمی هستم که میزان دوست داشتن و علاقه طرف مقابلم، توی دوست داشتن من خیلی تاثیر داره... یکطرفه هیچ کسی رو دوس ندارم!!! اگه حس کنم، یا حتی مث این روزا، نگران این بشم که طرف مقابلم چقدر به من عشق داره یا میتونه داشته باشه، یکباره ذهن ناخوداگاهم شروع میکنه پایه های اولیه ای که من اول کار مشخص کردم رو زیر سوال بردن... مثلا من بارهای اولی که ایشونو دیدم، میزان جذابیت و کشش به ایشون برام نرمال بوده؛ یعنی بدم نمی اومده...- آدم سخت گیری هم هستم، کلا توی 2 سال گذشته شاید از ظاهر 2 نفر مرد خوشم اومده باشه و...- ولی وقتی ذهن ناخوداگاهم حس میکنه در خطر قرار دارم و ممکنه آسیب بخورم شروع میکنم فکر کردن به اینکه چرا قیافه ش اینجوریه چرا توی این نور اون شکلی بود... چرا لاغره اینقدر... یا از این فکرا.
... یک مساله دیگه هم که با این نکاتی که درباره سردی ایشون - علی الظاهر- گفتم کمی در تناقضه برام، اینه که در صحباتی که با ابشون داشتم توضیح دادن که از نظر ظاهری تنوع طلبند... مثلا دوست ندارند همسرشون لباس تکراری بپوشه و دوست دارند آرایش متفاوت و رنگ موی متفاوت و... و کلا به خودش برسه... کلا خودشون هم البته خیلی بی توجه به ظاهرشون نیستند و یه جهتی هم هنرمند محسوب میشن... این مشخصاتی که گفتم خیلی شبیه موردی که نازنین آریایی پارسال با همسرشون مطرح کرده بودند، با این تفاوت که من احساس میکنم و میگن که طرف مقابلم سرده، همچنین تا سن بالاتری برای ازدواج صبر کرده و... میترسم همسر آدم سرد و بی احساس و "سخت تحریک شونده!" ای بشم که دایما با وسواس به سرتاپای من گیر بده و در پاسخ هیچ حس مثبت و دوست داشته شدنی بهم نده و بهانه اینکه تو برای من جذاب نیستی رو بعنوان علت بی توجهیش بهم بده، و از هم دور شیم و متنفر...:303: کلا میترسم از ظاهر من خوشش نیاد یا... هی هم به خودم میگه خب کور که نیست داره منو می بینه دیگه!... ولی کلا اعتماد بنفسم در این مورد مشکل داره و تصور اینکه همسرم از این لحاظ با من مشکل داشته باشه یا چنین چیزی رو اظهار کنه، برام کابوسه.
اینم لینک تاپیک نازنین آریایی عزیز: http://www.hamdardi.net/thread-18891.html
من الان درگیریای ذهنی دارم روی اینکه آیا از نظر عاطفی و احساسی و جنسی میتونیم زوج مناسبی باشیم یا نه و اینکه چه مسائلی رو بررسی کنم و یا از خود ایشون یا مشاور چه سوالی کنم و چه بحثی در پیش بگیرم که به پاسخ سوالم برسم؟
...
نکته مهم دیگه اینکه بقیه جنبه ها هم در حال بررسی و پیگیریه و ما دچار وسواس روی این موضوع عواطف و جنسی واینا نیستیم، خیالتان تخت! .:) ... خلاصه ای از تفاوت ویژگیهامون : من برونگراترم و ایشون درونگرا، من از نظر اجتماعی گرم تر از ایشونم، البته اونجوری که جمعو بهم بزنم هم نیستم اصلا، شادی و فعالیت و ابراز احساسات و... دوس دارم ... من آدم حساسی ام زودرنجم ایشون نه. من پایداری هیجانی م خیلی زیاد نیس زود بهم میریزم تحت تاثیر قرار میگرم. ایشون نسبتا با ثباته و پایدار. من جسورم ولی ایشون خجالتی و آروم من رک و صریح و بی شیله پیله ایشون کمی محافظه کار و در لفافه و... من بسیار پر استرس هستم ایشون اصلا... ایشون کمی منزوی جو هستند در هر جمعی گرم نمی گیرند. هیچکدوممون سلطه جو نیستیم و به یک اندازه ملاحظه میکنیم و کنار می یایم... من از ایشون ظاهرا مذهبی ترم و به مسایل اخلاقی کلا سخت گیرتر...
کلا من خیلی رمانتیکو احساساتی ام!... البته عقلم جلوشو میگیره و کلا پروانه از اطرافم بیرون نمیریزه توی خیابون که راه میرم! ولی اعضای خانواده و دوستام میدونن که همه زندگیم توی قلبم میگذره :( قلب که راحت هم میشکنه...
همین دیگه! :)
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی و ...
... دوستان همدردی؟!...
...
تالار خلوته یا کسی نمیخواد راهنماییم کنه یا اینقدر بد توضیح دادم که کسی راه حلی نمیتونه بده؟ :325:
... :72:
...
http://www.hamdardi.net/thread-26373.html
تازه این تاپیکو خوندم و واقعا میترسم سرم بیاد عین همین... آخه من چجوری بفهمم طرف از من خوشش میاد یا اونقدر شناخت از خودش داره که الان نگه آره و دو دقیقه بعد بگه نه خوشم نیومد... :302:
آهان ظاهرا عنوانی که من انتخاب کردم زیادی بلنده و این باعث ارور در ارسال پاسخ میشه، اگه ممکنه مدیران عزیز اصلاح بفرمایند:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رازقی
... دوستان همدردی؟!...
...
تالار خلوته یا کسی نمیخواد راهنماییم کنه یا اینقدر بد توضیح دادم که کسی راه حلی نمیتونه بده؟ :325:
... :72:
...
http://www.hamdardi.net/thread-26373.html
تازه این تاپیکو خوندم و واقعا میترسم سرم بیاد عین همین... آخه من چجوری بفهمم طرف از من خوشش میاد یا اونقدر شناخت از خودش داره که الان نگه آره و دو دقیقه بعد بگه نه خوشم نیومد... :302:
آهان ظاهرا عنوانی که من انتخاب کردم زیادی بلنده و این باعث ارور در ارسال پاسخ میشه، اگه ممکنه مدیران عزیز اصلاح بفرمایند:46:
شما دقیقا مشکلتون رو من نفهمیدم! یعنی احساس می کنید از نظر جنسی گرمتر از ایشون هستید و سردی ایشوت رو نمی تونید تحمل کنید؟
یا از نظر احساسی رمانتیک هستید و سردی ایشون رو نمی تونید؟
اون تاپیک استثناست. من کم دیدم پسری رو که بعد از ازدواج از همسرش دیگه خوشش نیاد ولی تا دلتون بخواد خانم اینطوری دیدم :311: . خونواده خود من هر کسی رو به من معرفی می کنند من سر مسائل ظاهری کنار گذاشتم. یعنی پسرها رودربایستی ندارند. اگر از شما خوشش اومده یعنی خوشش اومده. نگران نباشید
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی
عزیزم درسته که نباید وسواس داشت اما نشانه ها رو هم باید جدی بگیری. اگر مشاور به شما گفته که از نظر روابط جنسی با هم مشکل پیدا می کنید ( نمی دون ممشاور به شما چنین چیزی گفته یا نه و یا فقط میزان گرمی و سردی هر کدومتون رو تست کرده و هماخهنگی اون رو بیان نکرده؟) من فکر می کنم به دنبال این نباش که به نحوی عکس این رو پیدا کنی. بلکه اگر خواستی این آقا رو قبول کنی با ید با همین شرایط بپذیریش. یعنی باید فرض رو بر این بذاری که طرف شما مرد سرد مزاجیست. بعد باید به دنبال هماهنگ سازی باشی (اگر بخواهی این آقا رو قبول کنی) برای حل مساله سردی و گرمی شاید راه حل هایی وجود داشته باشه که در اونها بیشتر به دنبال به تعادل رسوندن دو طرف و نزدیک کردن دو طرف به هم هستند و برای همین طرف گرم هم باید از انتظاراتش کم کنه . حالا شما این رو می تونی بپذیری؟
آقای مهران: جفتش منظورم بود!...
ایشون رسما گفته که براش مهم بوده زیبایی طرفش و اینا! و من رسما پرسیدم موردایی که قبلا بوده چرا اینهمه وقت هیچکدوم به نتیجه نرسیده، گفته که خب از نظر قیافه و زیبایی نمی پسندیده و البته یه معیار دیگه. وقتی اینو میگه یعنی الان اینجاس پسندیده؟ بابا من میترسم ایشون الان اینو بگه ولی بعدا بخاطر سردی و تنوع طلبی ش نظرش عوض شه خب...:302:....
....
منم همه ش دنبال این میگردم که کی راجع به قیافه و ظاهر این بنده خدا چی فکر میکنه... یجورایی از قضاوت و نظر دیگران و تحت تاثیر قرار گرفتن خودم میترسم... :163: ... یعنی چون از اول نه از ظاهر ایشون بدم میومده نه خوشم می اومده، دایما منتظرم یکی هولم بده اینور طناب هلم بده اونور طناب! ...
دلجو جان، مشاور ما رو مقایسه نکرده، فقط درباره ایشون اینو گفته... من راجع به خودم مطمئن نیستم از نظر جنسی چقدر گرم باشم ولی از نظر احساسی .... اووووووووههه! در حال انفجارم!:311:
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی در گرمی احساسی
من باز هم می گم احتمال اینکه نظر ایشون عوض شه بسیار کمتر از احتمال این هست که نظر شما عوض شه. آقایون در اینطور موارد رودربایستی ندارند.
خب من الان از نظرم و حسم نسبت به ظاهر ایشون چجوری مطمئن بشم؟....یه روز خوشم میاد یه روز ایراداشو می بینم...
البته فکر میکنم بیشتر از اینکه رسمی لباس میپوشه خوشم نمیاد... اول فکر میکردم خب معلومه آدم که با شلوار جین نمیره خواستگاری... ولی الان که بیرون هم می بینمشون، متوجه شدن کلا ایشون رسمی هستند... یه مقدار همش احساس میکنم ظاهرشو از اون سنی که هست مسن تر میکنه اینکار، و این اذیتم میکنه.:303:... از طرف دیگه حس میکنم خب افراد متناسب با شخصیتشون لباس میپوشن دیگه... منکه نباید افرادو بر اساس ذائقه خودم دچار سردرگی هویتی کنم!!!:311:...ها؟!
RE: دودلی به علت تفاوت احتمالی
... چرا هیچ کسی منو راهنمایی نمیکنه آخه :302:
... من این درخواستو از فرشته مهربان هم در پیام خصوصی کردم، اما اینجا هم میگم، میشه لطفا مدیران، عنوان این تاپیک منو کوتاه کنید؟ ارور میده و پاسخ رو نمیشه فرستاد.
RE: دودلی به علت تفاوت احتم. و
رازقی عزیز سلام
فکر میکنم روی مسائل جنسی بیش از حد داری مانور میدی...
و دیگر اینکه باز هم فکر میکنم خودت نمیدونی چی میخوای و حتی به انتخاب خودت و معیارهایی ذهنی و عقلی خودت هم شک داری
خب شما مردی رو دیدی که اوایل ازدواجش بگه دوست دارم زنم همیشه یک جور باشه ؟! همیشه موهاش مثلا بلوند باشه؟! همیشه یه ارایش داشته باشه ؟!من که تاحالا همچین کسی رو ندیدم .....
چه کسی گفته ایشون سرده؟شما چه صحبتهایی با این اقا کردی که انقدر دم از سرد بودنش میزنی؟
شما خودت به نوعی بدبینی دچاری و همچنین وسواس فکری.در واقع از اینده ای که مشخص نیست چی قراره بشه همش نکاات منفیش رو میبینی و برای خودت بزرگ و بزرگترش میکنی
علت اینکه تاپیک شما بازدید و نظر کم داره اینکه خواننده تاپیک شما با خواندن متن شما خودش دچار نوعی سردرگمی میشه و این سوال در ذهنش ایجاد میشه که خوده رازقی دنبال چیه؟
معیارهاش چیه؟
رازقی جان !
من حس میکنم انگار هجوم احساسات داره به شدت گلوتو فشار میده !سردرگمی....افکارت بهم ریخته است...دلیل این همه ترس و وحشت رو نمیدونم و نمیفهمم....
احساس میکنم داری با اکراه تن به این ازدواج میدی چون وحشت داری از اینکه نکنه بهتر از این گیرت نیاد....داری ناخودآگاهت رو قانع میکنی که این شخص رو بپذیره ....
من هرچی به پستهای پایینت نزدیک میشم روی جمله بالاییم (اکراه در ازدواج با این اقا و ...) بیشتر ایمان پیدا میکنم.
ببین اگر کسی واقعا (به واژه واقعا توجه کن) به دلت بشینه هر روز نمیشینی براش تصور کنی اگر فلان بپوشه بهتر میشه و ال میشه و بل میشه و ....
خلاصه بهت میگم
دست نگه دار و اول با خودت و علایق خودت کنار بیا.با این تشویش فکری و وسواس من نسبت به این انتخاب شما خیلی خوش بین نیستم.
بازهم میگم شاید اون اقا انسان کاملی باشه اما شما روحیات متغیری داری و باید بیشتر در موردش فکر کنی