+کمک کنید ( برای بار دوم )
سلام
خوبین ؟
منو یادتون میاد ؟
تقریبا یک سایت پیش تاپیک زدم که عاشق یه دختر شدم .
همه گفتین فراموشش کنم . چون عشق دروغین هست .
اما من نتونستم .
بعد از 2 سال تمام هنوز دوسش دارم و دلم می خواد ببینمش .
فقط یه سوال دارم :
عشق های دروغین در دختر ها در همین سن 17 و 16 سالگی پیش میاد ؟
یعنی مثل ما پسرا ؟
RE: کمک کنید ( برای بار دوم )
سلام دوست عزیزم ... میشه مشکلتون رو دوباره بیان کنید ؟
سلام
خوبی ؟
والله من تو یک نگاه و در یک روز عاشق یه دختر 2 سال یا 1 سال کوچکتر از خودم شدم .
اون موقع 15 سال داشتم .
بعد از 2 سال و نیم هنوز عاشقش هستم .
یه جورایی دارم حس می کنم ، اونم عاشقمه .
فقط می خوام بدونم برای دختران عشق دروغین هم در این سن پیش میاد یا نه .
دخترا تا سن 18 یا حتی 19 نمیتونن واسه آیندشون تصمیم بگیرن داداشی ...
مطمئن باش اون هنوز به تو وابسته است ... هیچ عشقی در میون نیست !
میخوای مطمئن بشی ؟
برو با یکی دیگه دوست شو و یه مدت باش ... بازم ببین دوسش داری ؟
این مطالبی که می نوسیسم شاید به دردتان بخورد.
" اگر عشق را عاطفهای از عواطف انسانی بدانیم كه وجه غالب بر آن احساس محبت و دلبستگی بسیار شدید به كسی یا چیزی است كه نیازهایی از مجموعهی نیازهای اساسی انسان را رفع میكند و عطشهایی از او را فرومینشاند و او را به پندار و گمان خودش (حتی اگر این پندار و گمان نادرست و بر خطا باشد) ارضاء و كاملتر میكند، در این صورت نمیتوان و نباید عشق را بیماری نامید، اما با این حال بیماری عشق و عشق بیمارگونه نیز وجود دارد، و این بیماری هنگامی عاشقان را مبتلا میكند كه دلبستگی عاشقانه چنان دچار افراط شود كه تعادل روانی، رفتاری و شخصیتیشان را بر هم بزند و در هم بریزد و عاشق را دچار اختلالهای حاد كند.
یك اشتباه متداول و شایع در قضاوت و بررسی عشق این است كه عشقهای واقعی با عشق آرمانی یكی گرفته میشود و احكام و قضایایی كه بر یكی مصداق دارد بر دیگری نیز تعمیم داده میشود و اطلاق مییابد.
عشقی كه انسان را به سوی كمال رهنمون میشود، عشق آرمانی و ایدهآل است. این عشقی است بر بنیاد آگاهی و روشنبینی كه هدف آن رسیدن به تعالی روحی، والایی، شادی، آرامش و نیكبختی است. حركتی رو به بالا، پیشرونده، پیچ و تابدار و پیچكوار عاشق است به دور معشوق كه از بركت وجود او به نور و روشنایی، به تعالی، آزادی و وارستگی برسد. اما اغلب عشقها چنین نیستند و بر حسب ویژگیهای فردی عاشق خصوصیات خاص خود را دارند، مثلا عشقهای پست یا عشق آدمهای پست هم وجود دارند و واقعی هم هستند " اینا رو تو امپیوترم داشتم.
ادم با اولین کسی که دوست میشه فکر میکنه که اون عشق اوسطوره ای شه ولی بعد از دوستی با نفر بعد احساس میکنه اونه غافل از این که هیچ کدوم از اینا نیستن ...........................
زندگی معامله نيست! عشق و عادت بسيار نزديکند.فقط عاشقان میدانند تفاوت را.
چشمهايت را باز کن ا!زندگيت را با عادت معامله کرده ای!!!
استغاره های قرآن چی ؟
بیشتر از 50 بار زدم .
همش خوب اومده .
رفتار و نگاه خودم و اون همه چی رو به سوی وجود عشق می بره .
سلام m_s
سئوال ساده و کوتاه شما که به صورت کلی در مورد عشق و شرایط شما هست ، جوابی به همین کوتاهی نداره. و ضرورت داره یک مسائل اصلی را قبل از آن برای خودتون روشن کنید. در این راستا با توجه به اینکه چنین سئوالاتی بسیار بسیار برای همه ما پیش می آید ، اقدام به نوشتن توضیحات مفصل در قالب مقالاتی کرده ایم که شما می توانید اینجا کلیک فرمائید و آنها را مطالعه کنید.
فراموش نکیند خواندن روزنامه ای این مطالب و گذر از آنها چیزی بر ما نمی افزاید، شما نیاز است که مطالب این مقالات را تک تک با خودتون تطبیق بدهید و بعد به یک جمعبندی برسید.
مقالات آموزشی مشاوره ازدواج در سایت همدردی
مقالات و مطالب آموزشی مشاوره ازدواج در تالار گفتگوی همدردی