RE: ترس از حیوانات در خواب
شما چند سالتونه؟ اصلا هم چیز وحشتناکی نیست. من بچه که بودم یه بار توی جنگل خوابیده بودم و یه مار از رو پاهام رد شده بود! (خودم چیزی یادم نیست برام تعریف کردن) این یکی رو باور نمیکنی، همین تابستون که بیرون خوابیده بودم با نیش زنبور از خواب بیدار شدم!! از این بدتر چیزی هست؟؟ حالا مثلا سوسک و موش میخوان چه آسیبی بهت بزنن که میترسی؟؟ میدونستی که هر انسان در طول زندگیش چند تا عنکبوت و ... رو توی خواب میخوره؟ به نظر من مسئله رو بزرگش نکن و بگیر بخواب! فقط لطفا یه جای تمیز باشه.
راستی، من بقیه رو دعوت میکنم بیان و در این مورد خاطراتشون رو اینجا تعریف کنن!!
با سلام
خوب کاملا مسلمه که شما حسابی ترسیدی و باید اول این ترسو دور بندازین بعد.دوستمون درست میگه سوسک و موش که ضرری به ادم نمیرسونن.
باز شما خوبی.پدر شوهر من تو بچگی از موش چندشش اومده الان حتی اگه اسم موش! رو پیشش بیاری لب به غذا نمیزنه بیچاره!:227:
عجیبه من فکر میکردم آقایون از موش و سوسکو این چیزا نمیترسن:163:
ممنون از دلداریتون دوستان
من 25 سالمه :دی
راستش من که تو بیداری نمیترسم...خودم فکر میکنم چون تو خواب بودم و یهو از خواب پریدم این ترس تو ناخوداگاه من ثبت شده...دست خودم نیست...البته راستشو بخواین بیم اینو دارم که مثلا موش چش و چال منو گاز بگیره یا سوسکه بره تو دماغو دهنم :دی...ولی همه این ترس ها فقط موقع خوابه...
ولی ببینید دوستان من میدونم وقتی حداقل تو اطاقم هستم هیچ موشی منو تهدید نمیکنه ولی باز این ترس منو تو خواب ول نمیکنه....همین دیشب بود که یه لحظه خواب دیدم که یه موش از رو شکمم رد شد و من به محض اینکه چنین احساسی کردم از خواب با ترس پریدم...اصلا نمیدونستم خوابم یا بیدار....چراغو روشن کردم ببینم موش تو اتاقه یا نه....بعد چند ساعت که صبح شد تازه فهمیدم داشتم خواب میدیدم...
درگیری شدم با خودم...ای خدا...:302:
سلام اقا محسن
این حالت طبیعیه و ممکنه تا مدتها دچارش باشید.نگران نباشید.عکس العمل طبیعی ذهن شماست.
موقع خواب حتما جای خوب و مطمئنی رو برای خواب در نظر بگیرید و همه سوراخ سنبه ها رو هم پبوشونید و با خیال راحت بخوابید.
حتما موقع خواب آیه الکرسی بخونید و یک بار ذکر الحمدالله رو بگید و راحت بخوابید.
موفق باشید
خوب میشید بعد یه مدت .. منم همچین تجربه ای رو دارم .. سوسک :163:
تا مدت ها بعدش مثل شما از خواب که میپریدم رو تختم محکم با دستم
مثلا سعی می کردم سوسک خیالی رو بکشم:311: :311:جوری که باعث بیدار شدن
بقیه هم میشدم .. ولی بعد از یه مدت خوب شدم .. هر چند که هنوزم بعضی وقتا
اونجوری میشم .. ولی نگران نباشید شما هم به وضع عادی خودتون برمیگردید
سعی کنید شب قبل خواب به این موضوع فکر نکنید ..
خب ممنونم از راهنماییهاتون و درمیان گذاشتن تجربتون
ایشالا بزودی به وضع عادی خودم برگردم...من خوابم خیلی خوب و عمیق بود...حیف شد که اینطوری شدم...دارم حسرت داشتن اون خواب های عمیقمو میخورم...
رو خودم کار میکنم و از راهنماییهای شما استفاده میکنم...ارامش واسه من مهمترین چیز تو زندگیه...ممنون از پاسخ هاتون...