-
کمکم کنید تا عوض شم
سلام بچه هاکمکم کنید تا عوضشم .ما خیلی مشکل داریم تو زندگیمون من خیلی زود رنجمو دل نازک .دوساله عقدم عید نوروز هم شاید عروسیمون باشه .ما دعوا زیاد داریم من بهونه گیر شدم وخسته از زندگی دایم فکرمیکنم منو دیگه نمیخاد وکم محلیم میکنه فکرمیکنم از چشماشافتادم و دیگه براش مهم نیستم .زندگیم سرد شده .عصبی شده و زود رنج علاقشوبازبون بهم نمیگه ولی درتلاش برا رفاهم هست ولی یه زن به گفتارشوهرشم نیاز داره .شوهرم گفتنو لازم نمیدونه وفقط عمل براش مهمه حدود هشت ماه پیش برام خونه خرید ولی هر وقت میگم مسعوددوستم داری میگه این چه حرفیه یامیگه خستم کردی از بس این سوالو میپرسی .سر هرچیز کوچیک و بزرگی دعواداریم .توروخدا کمکم کنید خسته شدم
-
RE: کمکم کنید تا عوض شم
fff عزیز
ناراحت نشو اینو بهت میگم
ولی انقدررررررررررر آویزون شوهرت نباش
انقدررررررررررر تو حلق اون بنده خدا نباش و گیر الکی بهش نده
مردا خوششون نمیاد زنشون هی روی مخشون باشه و هی از میزان علاقش به خودشون ازشون سوال کنه
شوهر به این خوبی داری قدرشو بدون
خونه هم که برات خریده
انقدر از مردت توقع نداشته باش که علاقشو کلامی بهت بیان کنه
درکش کن
بعضی وقتا که نیاز داره تنها باشه هی نپرس چته؟ چته؟
فقط بیشتر درکش کنی و باهاش راه بیای مشکلی نداری
از چشاشم نیوفتادی فدات شم
دوست داره و عاشقته
فقط بعضی وقتا رفتارات خستش میکنه
تحملت رو بالاتر ببر و نکات شوهرداری رو بیشتر مطالعه کن
یاحق
-
من همین مشکل رو دارم:302:
-
سلام دوست عزیز
اوایل رابطه دوستی یا ازدواج پرسیدن اینکه چقد دوسم داری مشکلی نی اما بعد از یه مدت که بهتون همه چی ثابت شد پرسیدن خوب نی ایشون هم که تو عمل ثابت کردن (نهایت دوس داشتن یا هرکاری تو عمل هس)...مردها اینجورین نمیتونن ابراز احساسات کنن..شما برای اینکه مهارت خودتون و همسرتون زیاد شه مطالعه کنید..برای اینکه شما به هدفتون نزدیکترشید به ایشون بگید عضو سایت شن و یا باهم مطالب سایت رو بخونید یا یجورایی مطالب مفید رو جلو دستش بذارید تا ایشون بفهمند که بهتره ابراز کنن..بهرحال نگرانیتون بی مورده شما هم بیشتر به این خصلت مردها خو بگیرید..با آرزوی بهترین ها برای شما از عمق وجود
-
عزیزم نگران نباش
من بهم ثابت شده ،مردهایی که کمتر ابراز احساسات میکنند و بیشتر در عمل دوست داشتنشون رو نشون میدهند عشقشون واقعی تر هست و زندگیشون استوارتر . این جور مردها در برابر همه چیز قوی تر و محکم تر هستند و راحت تر از پس مشکلات زندگی بر می آیند .
بهتره به جای اینکه همسرت رو به خاطر این رفتارها خسته کنی ، بیشتر بهش انرژی بدی .
همسر من هم اوایل اصلا عشقش رو زبونی نشون نمیداد ، فقط در عمل ... من هم خیلی دلم میخواست که زبونی هم بگه ، ولی اعتقاد داشت که در عمل نشون بدم واقعی تره .
ولی من خودم مرتب زبونی به همسرم محبت میکردم ، همسرم هم بعد از 3 سال کم کم یاد گرفته و براش عادی تر شده ...ولی دیگه برای من هم اونقدر مهم نیست .همین که میبینیم چه کارایی برام انجام داده خیلی خوشحالم میکنه .
زیاد هم دیدم مردهایی که احساسی ترند و زبونی زیاد ابراز عشق و محبت میکنند ولی در عمل نتونستند ثابت کنند که چقدر وفادار به زندگیشون هستند .
پس قدر همسرت رو بدون و انقدر اذیتش نکن ، اون مرد هست و نمیتونه مثل یک زن انقدر احساساتی باشه .
-
عزیزم نگران نباش منم همین مشکلو داشتم دایم میگفتم دوسم داری ؟به چی فکر میکنی؟بهم توجه نمیکنی؟باهام حرف نمیزنی
تا اینکه با مرور زمان فهمیدم بعضی از مردا با عمل ثابت میکنن شوهر من مردی نبود که دایم بگه دوست دارم ....با سکوت حل میشه بهش گیر نده یه مدت بذار بفهمه فرق کردی کارایی که تا بحال میکردی رو بزار کنار باهاش خوب باش دعوا نکن محبت کن سر بی هیچ بحث نکن کاری کن که اون بگه چی شده چرا حرف نمیزنی منم مثل شما قبلا فکر میکردم اما با این کارا جای منو همسرم عوض شده تلاش کن میتونی هیچ کاری تو این دنیا نشد نداره عزیزم .
-
عزیزم شوهر من هم همینه
اما از ما گفتن انقدر ازش نپرس
بابا با کاراش داره میگه دیگه شما درکت رو ببر بالا
-
دوست عزيز آقايون مثل كش مي مونند (با پوزش از همه ي آقايون) هرچي بيشتر بكشييون سمت خودت ازت دورتر مي شوند. :311: پس رها كن و آزادش بذار تا هميشه كنارت باشه:310: